Hyppää sisältöön

Kevyttä kevättä kohti Plantin kotimaisilla kaurapohjaisilla resepteillä

Plantin monikäyttöisillä ja kasvipohjaisilla tuotteilla valmistat helposti herkullista ruokaa, joka tekee hyvää sinulle ja planeetalle. 

Oletko jo kokeillut herkullisia, kasvipohjaisia tuotteitamme ruoanlaitossa 

Valikoimastamme löytyykin kaura- ja soijapohjaisia juomia, gurtteja ja ruoanlaittotuotteita, joille on myönnetty sydänmerkki.  

Kaura on kaupan hyllyn monipuolisin kuitupommi, jota löytyy useissa muodoissa aina lempeästä kaurajuomasta täyteläiseen YogOat-gurttiin. Runsaan kuitupitoisuutensa ansiosta kaura pitää hyvän huolen hyvinvoinnistasi, sillä ravitsevat kauratuotteet pitävät nälän pitkään loitolla. Plantin monipuoliset ja helpot kauratuotteet sisältävät vain suomalaisissa pelloissa kasvanutta kauraa, joka takaa maistuvia makuja niin suolaiseen kuin makeaankin makuun. 

Mikä parasta, näillä herkuilla annat lahjan myös maailmalle – Plantin nimittäin omistaa Kavli-säätiö, jonka kautta yrityksen voitot jaetaan humanitaaristen projektien, tutkimuksen ja kulttuurin hyväksi.  

Kevennä suosikkireseptejäsi kotimaisilla kaurapohjaisilla tuotteilla – nappaa arkeesi nämä hyvän mielen reseptit ja nauti!  

 

Reseptivinkit 

 

YogOat tuorepuuro (kahdelle) 

Planti turorepuuron kuva

2 prk (300 g) Planti YogOat Omena & Vanilja 

2 dl kaura-, ruis- tai 4 viljan hiutaleita 

2 omenaa (tai marjoja/hedelmiä oman maun mukaan) 

Pinnalle puolikas omena lohkottuna ja kanelia (tai marjoja/hedelmiä/pähkinöitä oman maun mukaan) 

 

  1. Sekoita jogurtti, hiutaleet ja pieneksi pilkotut omenat (1,5 omenaa) keskenään ja laita astiassa jääkaappiin turpoamaan vähintään 7 tunniksi. Seoksen voi valmistaa esimerkiksi jo illalla, jolloin tuorepuuro valmistuu yön yli aamupalaa varten.  
  2. Ota puuro jääkaapista ja jaa annokset kahteen kuppiin. Lisää päälle koristeeksi omenakuutioita ja kanelia ennen tarjoilua. 

 

Täyteläiset sienitortelliinit neljälle 

1 l metsäsieniä 

0,5 dl oliiviöljyä 

4 valkosipulinkynttä 

2 salottisipulia 

1,5 dl kuivaa valkoviiniä 

1 prk Planti Cooking Originalia 

nippu tuoretta timjamia 

ripaus muskottipähkinää 

suolaa 

pippuria 

500 g tortellini-tuorepastoja 

 

  1. Putsaa ja pilko sienet. Hienonna sipulit ja siivuta valkosipulinkynnet.
  2. Lorauta pannulle tippa öljyä ja paista sieniä keskilämmöllä, kunnes nestettä on haihtunut.
  3. Lisää öljyä, hienonnetut sipulit ja siivutetut valkosipulinkynnet. Kuullota hetki.
  4. Lorauta joukkoon valkoviini ja anna kiehahtaa. LisääPlantiCooking Original ja mausteet. 
  5. Anna hautua hetki ja keitä samalla pastat.
  6. Lisää kastike kypsän pastan joukkoon ja tarjoile tuoreen timjamin kera.

 

 

Lue seuraavaksi

Haku

Löytynyt 0 tulokset