Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Kaupallinen yhteistyö

Balanssi-tuotteista puolet päivän kasviksista

Tiedämme kyllä, miten tulisi syödä oikein, mutta sen toteuttaminen voi olla vaikeaa. Tavallisessa arjessa ei ole aina mahdollisuutta tai inspiraatiota lähteä valmistamaan ruokaa alusta asti itse monipuolisista raaka-aineista. Balanssi-aterioissa toteutuu herkullinen maku, terveellisempi syöminen ja valmisruoan helppous samalla kertaa. Kaikki on näet Balanssissa.

28.9.2017
·

Saarioisten Balanssi-sarja pohjautuu herkulliselle ja terveelliselle syömiselle. Ateriat ovat saaneet inspiraationsa lautasmallista: suunnittelussa on pohdittu niin riittävää kasvisten määrää, proteiinin ja hiilihydraattien suhdetta kuin oikeaa annoskokoa.

Kaikki Balanssi-ateriat sisältävät vähintään puolet suositellusta päivittäisestä kasvisten määrästä. Niissä on Sydänmerkki, joka kertoo elintarvikkeen olevan ravitsemuksellisen sisältönsä puolesta tuoteryhmässään suositeltava vaihtoehto. Esimerkiksi suolaa (jodioitu suola) on Balanssi-sarjan tuotteissa vähemmän. Lisäksi annokset ovat hyviä pehmeiden rasvojen lähteitä.

Yhden Balanssi-aterian sisältämä energiamäärä sopii mainiosti yhdeksi ateriaksi kevyttä työtä tekevälle aikuiselle.

Balanssia ei kuitenkaan synny, mikäli lautaselta puuttuu se tärkein eli hyvä maku! Balanssi-aterioissa se on varmistettu makutesteillä.

Balanssi-sarjan uutuudet, Naudanlihakastikeateria ja Kalapihvi-ateria, on suunniteltu kaikille terveystietoisille, mutta erityisesti vatsaystävällisiä vaihtoehtoja etsiville kuluttajille. Kotoisat maut ovat myös seniorien mieleen.

Uusien Balanssi-aterioiden valmistusaineet ja niiden määrät on valittu huolella siten, että ateriassa on mahdollisimman vähän FODMAP-hiilihydraatteja. Ainesosissa ei ole esimerkiksi sipulia, valkosipulia, palkokasveja, viljoja tai laktoosia sisältäviä maitovalmisteita. Uutuustuotteiden pakkauksissa oleva FODMAP-nuolitunnus kertoo, että tuotteet on valmistettu raaka-aineista, joissa on vähän FODMAP-hiilihydraatteja. Kuten kaikissa Balanssi-tuotteissa, myös uusissa Balanssi-aterioissa on vähintään puolet suositellusta päivittäisestä kasvisten määrästä.

Kuluttajapalvelumme onkin saanut Balanssista lukuisia positiivisia kuluttajapalautteita. Olemme ilahduttaneet ihmisiä, josta nämä palautteet esimerkkeinä:

”Rakastan Balanssi-sarjan ruokia! Nämä pelastavat vauvaperheen kiireisen arjen. Maut ovat aivan mahtavia ja terveellisyys on iso plussa.” 

”Aina, kun mietin Balanssi Naudanpaistiateriaa, minulle nousee vesi kielelle.” 

”Pidän kovasti teidän uudesta Balanssi-einesateriasarjasta. Ne ovat todellinen yksinäisen ihmisen arjen pelastus! Erityisesti mieleeni ovat niiden kasvisvoittoisuus ja vähäsuolaisuus. Kiitos Saarioinen!” 

”Tyttäreni kehui teidän Balanssi-aterioita, joiden maku ja ravintoarvot ovat kuulemma todella kohdallaan. Nuoret lukevat nykyisin todella tarkkaan ravintoarvot ja syövät vain maistuvaa ja lisäaineetonta ruokaa, jossa on treeniin ravintoarvot kohdallaan. Hienoa, äitien tekemää ruokaa!” 

”Hei, Te ihanat äidit, jotka teette paljon työtä valmistaaksenne maistuvaa ruokaa meille suomalaisille ihmisille – nuorille ja vanhoille. Hyvä, että Balansseissa on sydänmerkki ja että kasviksia + juureksia on runsaasti.”

KAIKKI BALANSSISSA

  • Herkullinen maku
  • Puolet päivän kasviksista (125 g, sillä päivittäinen kasvissuositus on 250 g)
  • Sydänmerkki

Lue seuraavaksi