Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Kaupallinen yhteistyö

Uusi Beat2Phone-mobiilisovellus tallentaa sydänfilmin suoraan pilvipalveluun

Beat2Phone-palvelu uudistuu ja laajentuu. Beat2Phone-mobiilisovelluksesta on julkaistu uusi versio, joka mahdollistaa sydänfilmin tallentamisen automaattisesti Beat2Phone-pilvipalveluun.

Julkaistu 13.2.2019

Beat2Phone-pilvipalvelussa voit tarkastella kaikkia uuden mobiilisovelluksen kautta tallennettuja sydänfilmejäsi. Voit myös helposti käydä sydänfilmit läpi asiantuntijan tai oman lääkärisi kanssa. Pilvipalveluun on tulossa ominaisuus, joka etsii sydänfilmistäsi mahdollisesti löytyviä poikkeavuuksia, joista on hyvä keskustella asiantuntijan kanssa.

Beat2PhoneECG-Android-mobiilisovellus ladattavissa Google Play -kaupasta

Kotikäyttäjät saavat pilvipalvelun käyttöönsä ostamalla Beat2Phone-sensorin ja lataamalla Google Play -kaupasta uuden mobiililaitesovelluksen ”Beat2PhoneECG” ja luomalla siihen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Samalla tunnuksella ja salasanalla voi kirjautua pilvipalveluun, jonne sydänfilmit latautuvat automaattisesti omaan käyttäjäprofiiliin.

Apple IOS -mobiilisovellus julkaistaan pian ja tulee jakeluun AppStoreen. Apple IOS -mobiilisovellus voidaan päivittää jo mobiililaitteessa olevan vanhemman version päälle.

Uusi sovellus myös vanhoille käyttäjille

Beat2Phone-sensorin jo hankkineet saavat pilvipalvelun käyttöönsä lataamalla Google Play -kaupasta uuden mobiililaitesovelluksen ”Beat2PhoneECG” ja asentamalla sen mobiililaitteeseen ja luomalla siihen uuden käyttäjätunnuksen ja salasanan. Uusi sovellus asentuu vanhan sovelluksen rinnalle, mutta on suositeltavaa poistaa vanha sovellus ja asentaa sen jälkeen uusi sovellus.

Vanhat sydänfilmitallenteet eivät ole käytettävissä uudella sovelluksella.

Pilvipalvelu mahdollistaa paremman ympäristön sydänfilmien tutkimiseen

Pilvipalveluun voi kirjautua millä tahansa tietokoneella osoitteessa https://www.beat2phone.net. Käyttäjätunnus ja salasana ovat samat kuin uudella mobiilisovelluksella luodun profiilin käyttäjätunnus ja salasana. Mobiililaitteessa luotu profiili ja tallenteet siirtyvät siten automaattisesti pilvipalveluun.

Mobiililaitteen vaihtaminen on myös helppoa sillä pilvipalveluun luotu käyttäjäprofiili ja sen sisältämät sydänfilmitallenteet voidaan palauttaa pilvipalvelusta toiselle Android-laitteelle.

Pilvipalveluun on myös tulossa ominaisuus joka etsii sydänfilmistä poikkeavuuksia ja merkitsee ne tallenteisiin. Näistä on hyvä keskustella asiantuntijan kanssa.

Kuva pilvipalvelun sydänfilminäkymästä.

Lue lisää ja hanki itsellesi Beat2Phone-palvelu osoitteessa: https://www.beat2phone.com

Lue seuraavaksi