Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Kaupallinen yhteistyö

Vivomixx maitohappobakteerivalmiste koko perheen hyvinvointiin

Tiesitkö, että immuunipuolustuksen keskus on suolistossa. Kun se on kunnossa, flunssat ja vatsapöpöt eivät iske niin herkästi.

27.6.2018
·

Tiedämme jatkuvasti enemmän suoliston merkityksestä terveyteemme. Meillä jokaisella on yksilöllinen suolistomikrobisto, jonka kehitykseen ovat vaikuttaneet muun muassa perimä, elintavat, ruokavalio ja käytetyt lääkkeet.

Suoliston mikrobikanta koostuu miljardeista bakteereista ja se on suurin vastustus­kyvystä huolehtiva elin. Tasapainossa oleva suolistomikrobisto puolustaa elimistöä haitallisilta bakteereilta. “Tärkeintä on huolehtia terveellisistä elämäntavoista. Jos mikrobikanta joutuu kuitenkin koetukselle esimerkiksi infektiokierteen ja antibioottikuurin vuoksi, kannattaa suoliston bakteeritasapainoa hoitaa riittävän vahvalla maitohappobakteerivalmistella”, Medans Oy:n toimitusjohtaja Juha Vanhanen kertoo.

Maitohappobakteerit vahvistavat suoliston normaalia bakteerikantaa ja auttavat siten vahvistamaan ihmisen vastustuskykyä. “Vivomixx maitohappobakteerivalmisteessa on 450 miljardia bakteeria ja bifidobakteeria kahdeksasta erilaisesta kannasta. Vahva Vivomixx sopii koko perheelle, aina vauvasta mummiin ja vaariin”, Vanhanen selventää. Hyvä suoliston mikrobikanta saattaa vähentää myös riskiä sairastua allergioihin ja autoimmuunitauteihin, kuten reumaan tai keliakiaan. Tasapainossa olevavasta suolistosta kiittää myös vatsa.

Lisätietoa www.vivomixx.fi tai ota yhteyttä info@medans.fi

Lue seuraavaksi