Hyppää sisältöön

Sydänliiton kurssit sydänlihassairastuneille 2022

Kurssit sopivat sinulle, joka haet tukea elämääsi sydänlihassairauden kanssa.

Sydänliitto järjestää vuonna 2022 kolme kurssia sydänlihassairastuneille. Osaan voivat osallistua myös läheiset. Kurssit sopivat sinulle, joka haet tukea elämääsi sydänlihassairauden kanssa. Ryhmämuotoisilla kursseilla pääset tapaamaan toisia samankaltaisessa elämäntilantilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta.

Elämää sydänlihassairauden kanssa

8.-10.6.2022 Hotelli Nuuksio, Espoo

Kurssilla jaetaan sairastumisen myötä tulleita kokemuksia, ajatuksia ja tunteita sekä opitaan yhdessä omahoitoa ja omaa hyvinvointia edistäviä keinoja. Kurssilla kohtaat ja voit keskustella yhdessä toisten, samankaltaista kokeneiden kanssa. Kurssi on tarkoitettu sydänlihassairastuneelle ja hänen läheiselleen. Lähetä kurssihakemus 2.5. mennessä.

 

Rohkeutta liikkumiseen sydänlihassairauden kanssa

24.-26.8.2022 Kuortaneen urheiluopisto, Kuortane

Kurssilla pääset luonnonkauniissa ympäristössä tutustumaan itseesi liikkujana, kuulet samassa elämäntilanteessa olevien kertomuksia ja kokemuksia liikkumisesta, saat tietoa liikkumisesta osana sydänsairauden hoitoa ja rohkaistut liikkumaan itsellesi sopivalla tavalla. Kurssi on tarkoitettu sydänlihassairastuneelle. Lähetä kurssihakemus 1.8. mennessä.

Elämää sydänlihassairauden kanssa

21.-23.11.2022 Hotelli Santa’s Resort & Spa Hotel Sani, Kalajoki

Kurssilla jaetaan sairastumisen myötä tulleita kokemuksia, ajatuksia ja tunteita sekä opitaan yhdessä omahoitoa ja omaa hyvinvointia edistäviä keinoja. Kurssilla kohtaat ja voit keskustella yhdessä toisten, samankaltaista kokeneiden kanssa. Kurssi on tarkoitettu sydänlihassairastuneelle ja hänen läheiselleen. Lähetä kurssihakemus 17.10. mennessä.

Kursseille hakeminen ja tiedustelut

Kurssiin sisältyy aina kurssiohjelma, täysihoito ja majoitus kahden hengen huoneessa. Sydänliiton kurssikalenterista löytyvät kaikki Sydänliiton kurssit. Klikkaa valitsemaasi kurssia ja kurssista avautuu enemmän tietoa. Sivun oikeasta reunasta löytyy linkki sähköisesti täytettävään ja lähetettävään hakulomakkeeseen.

Lisätietoa kursseista voit kysyä sähköpostitse toimisto.satakunta@sydan.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot