Hyppää sisältöön
Etusivu / Terveiset Vuositapaamisesta ja vuosikokouksesta!

Huhtikuussa saimme kokoontua Vuositapaamiseen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tapaaminen oli odotettu ja saimme siitä huikean hienoa palautetta – kiitos vielä kerran kaikille järjestäjille ja osallistujille, yhdessä me teimme tapaamisesta juuri niin antoisan kuin se oli. Meistä järjestäjistä tuntui todella hyvälle se, kuinka hyvin olitte viihtyneet ja saaneet voimaa yhdessäolosta, mukavasta tekemisestä ja kohtaamisista toisten kanssa. Saimme myös hyviä ideoita seuraaviin tapaamisiin ja tapahtumiin. Vuositapaamisesta voit lukea lisää kesäkuun Karpatiat-lehdestä.

Vuositapaamisen yhteydessä pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Kuvassa Karpatiat ry:n hallitus kaudella 2022-23. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Raija Ollila, hänet valittiin edellisessä vuosikokouksessa kahdeksi vuodeksi. Hallituksessa jatkavia olivat lisäksi Katja Almusa, Saija Mäntynen ja Timo Pärssinen. Hallitukseen valittiin uudelle kaudelle Mari Katajisto, Juha Immonen ja Kirsi Pönkänen. Hallituksen 1. varajäsenenä toimii Jaakko Tekoniemi ja 2. varajäsenenä Katja Leskelä. Hallitus jatkaa hyvin yhdessä sujunutta työtään.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot