Hyppää sisältöön
Etusivu / Vuositapaamiseen 2022 ilmoittautuminen on alkanut

 

Lämpimästi tervetuloa Karpatiat ry:n 20-vuotisjuhlatapaamiseen Turkuun 22.4. – 24.2.2022

Tästä linkistä avutuvalla lomakkeella voit ilmoittaa itsesi ja läheisesi mukaan Vuositapaamiseen sekä perjantain ekstraohjelmaan. Karpatiat-jäsenlehdestä 4/2021 löytyy ohjelma. Vuositapaamiseen ilmoittaudutaan viimeistään 15.3.2022.

Osallistumismaksu 60 € jäsenille ja 75 € ei-jäsenille, sisältää Vuositapaamisen lauantaista sunnuntaihin: lounaat x2, kahvit, illallisen, ohjelman, kokoustilat ja luennoitsijat.

Jos sinulle ja läheisellesi voi lähettää yhteisen laskun, voitte ilmoittautua samalla lomakkeella. Jos haluatte laskut erikseen, ilmoittautukaa eri lomakkeilla. Samaa linkkiä voi käyttää useampaan ilmoittautumiseen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, kuinka haluat laskun. Voimme lähettää sen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen.

Ilmoittamasi tiedot tulevat vain tapahtuman järjestäjän käyttöön. Niitä ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille, eikä säilytetä tapahtuman jälkeen.

Majoitusvarauksen hoitaa jokainen itse suoraan hotelli Scandic Julian kanssa. Varaukset tehdään varaus-tunnuksella BKAR220422 joko nettisivuilta www.scandichotels.fi tai puhelimitse. Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse. Standard-huonehinnat 122€/2hh/vrk ja 102€/1hh/vrk, hintaan sisältyy luomutuotteita sisältävä aamiainen ja langaton internet. Nettisivujen kautta tehdyt varaukset tulee vahvistaa luottokorttitiedoilla. Viimeinen varauspäivä on 3.4.2022, jonka jälkeen kiintiöstä myymättä jääneet huoneet vapautetaan.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot