Hyppää sisältöön

Kauhajoen Ruokamessut Hämes Havusessa

2.9.-
4.9.
10.00 — 17.00
Koskenkyläntie 312 Kauhajoki
KUVAUS
Kauhajoen Ruokamessuilla on tänä vuonna 30. juhlavuosi.
Messuteltassa osastollamme mukana: Restonomi, ylempi AMK Sirkka-Liisa Havunen
Sydänliiton Sydän ja Ruoka suositus antaa tietoa ja käytännön vinkkejä sydänterveyteen liittyvistä ravintoaineista ja ruokavalion toteutuksesta. Sydänystävällinen ruoka on kaikille suositeltavaa monipuolista ruokaa. Tule saamaan vinkkejä valintoihin, kuten Sydän-merkkituotteisiin.
Hankekoordinaattori, Iskua Etelä-Pohjanmaalle, Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, Sydän Suomen alue ry Anne Kettula on paikalla perjantaina ja lauantaina.
Anne esittelee Sydäniskurilaitetta ja opastamassa sen käyttöä elvytystilanteessa. Jokainen voi kokeilla elvyttämistä Anne-nuken kanssa ja käyttää siinä sydäniskuria mukana. Anne ohjeistaa myös lataamaan 112 Suomi sovelluksen kännykkääsi.

Eteisvärinä on yleistynyt sydämen rytmihäiriö. Esittelypöydässämme voi koko viikonlopun ajan käydä tutustumassa pulssikäsi –erikoislaitteeseen, johon on ohjelmoitu sydämen epärytminä eteisvärinä. Opastamme tunnustelemaan omaa sykettä ja vertaamaan sitä epärytmissä olevaan pulssikäsi -laitteeseen. Mittaamme halutessasi myös verenpaineesi.
Tervetuloa tutustumaan esittelypöydässämme oleviin asioihin ja kuulemaan lisää toiminnastamme

LISÄTIEDOT
Margit Sauna-aho. Puh. 0400361943
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Hämes Havunen
JÄRJESTÄJÄ
Kauhajoen Sydänyhdistys Ry