Hyppää sisältöön
Etusivu / Olemme mukana Kauhajoen Ruokamessuilla 2.- 4.9.2022

Kauhajoen Ruokamessuilla on tänä vuonna 30. juhlavuosi.

Messuteltassa osastollamme mukana: Restonomi, ylempi AMK Sirkka-Liisa Havunen

Sydänliiton Sydän ja Ruoka suositus antaa tietoa ja käytännön vinkkejä sydänterveyteen liittyvistä ravintoaineista ja ruokavalion toteutuksesta. Sydänystävällinen ruoka on kaikille suositeltavaa monipuolista ruokaa. Tule saamaan vinkkejä valintoihin, kuten  Sydän-merkkituotteisiin.

Hankekoordinaattori, Iskua Etelä-Pohjanmaalle, Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, Sydän Suomen alue ry Anne Kettula on paikalla perjantaina ja lauantaina.

Anne esittelee Sydäniskurilaitetta ja opastaa sen käyttöä elvytystilanteessa. Jokainen voi kokeilla elvyttämistä Anne-nuken kanssa ja käyttää siinä sydäniskuria mukana.  Anne ohjeistaa myös lataamaan 112 Suomi sovelluksen kännykkääsi.

Eteisvärinä on yleistynyt sydämen rytmihäiriö.  Esittelypöydässämme voi koko viikonlopun ajan käydä tutustumassa pulssikäsi –erikoislaitteeseen, johon on ohjelmoitu sydämen epärytminä eteisvärinä. Opastamme tunnustelemaan omaa sykettä  ja vertaamaan sitä epärytmissä olevaan pulssikäsi  -laitteeseen. Mittaamme halutessasi myös verenpaineesi.

Tervetuloa  tutustumaan esittelypöydässämme oleviin asioihin ja kuulemaan lisää toiminnastamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot