Hyppää sisältöön

Tuetut lomat

Voimaa vertaisuudesta -lomalla voi viettää aikaa vertaisseurassa ja osallistua hyvinvointia tukevaan lomaohjelmaan.

Keski-Suomen Sydänpiiri ry ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry järjestävät STEA:n tuella  yhteistyössä  vuosittain kaksi tuettua lomaa.

Lisätietoja tuetuista lomista antaa Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry, puh. 010 219 3460, Ruoholahdenkatu 8, 4. krs 00180 Helsinki

Seuraava lomajakso on 5. – 10.9.2021 Savonlinnassa Tanhuvaaran Urheiluopistolla.

Haku päättyy 05.06.2021

Lomahaku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella, mutta onnistuu myös tulostettavissa olevalla paperisella lomakkeella. 

(Vuoden 2022 lomista ilmoittelemme vuoden 2021 lopussa)

Ohjeita lomatuen hakijalle

Lomien omavastuuosuus on 20 €/vrk aikuisilta, alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta. Lomiin sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa tai perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö. Lomat toteutetaan STEA:n tuella ja yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa.

Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tukea myönnettäessä huomioon otetaan hakijan ja puolison tulot ja menot, sekä aikaisemmin saatu lomatuki. STEA:n ohjeiden mukaan lomatukea voidaan myöntää korkeintaan kahden kalenterivuoden välein ja kaikkien lomajärjestöjen myöntämä lomatuki huomioidaan. Hakemuksen perustelut ovat välttämättömät lomatuen myöntämiselle!

Lomakohteissa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja tehdään erityisjärjestelyitä, jotta lomailu on turvallista. Hygieniaan, turvaväleihin, ohjelmien järjestämiseen on muun muassa kiinnitetty erityistä huomiota. Lomalainen arvioi kuitenkin itse, voiko hän osallistua lomalle.

Mikäli lomalainen kuuluu vakavan koronavirustaudin riskiryhmään, hänen kannattaa keskustella hoitavan lääkärin kanssa, onko osallistuminen suositeltavaa.
MTLH tarjoaa lomalaisille maskit.

Haku

Löytynyt 0 tulokset