Hyppää sisältöön

Yksi hetki voi muuttaa kaiken

80% sydänsairauksista voitaisiin ehkäistä

Liity kuukausilahjoittajaksi

Lahjoitusten avulla voimme tarjota tärkeää tukea ja tietoa sairastuneille sekä vaikuttaa sydämen hyvinvointiin niin, että tulevaisuudessa yhä harvempi sairastuisi.

Uusien sairauksien ehkäisyssä on paljon tehtävää. Tälläkin hetkellä yli 2 miljoonalla suomalaisella on korkea verenpaine ja kohonnut riski sairastua.

 

Millaisen tulevaisuuden sinä haluat sydämelle?

Tavoittenamme on, että Suomessa olisi tulevaisuudessa vähemmän ennen aikaisia sydänkuolemia. Kun valitset Sydänliiton lahjoituskohteeksi, autat tämän tavoitteen toteutumisessa.

Sydänsairaudet kulkevat meillä suvussa. Valitsin Sydänliiton, jotta mä ja mun läheiset, ja kaikki tulevatkin polvet saavat elää terveenä mahollisimman pitkään. Kaikki alkaa muutoksesta. Valitsen enemmän terveempiä vuosia, siksi valitsen sydämen.

kottikärryt

Haluan auttaa sydäntyössä, koska liian monella on riski sairastua vakavasti.  Tälläkin hetkellä yli 2 miljoonalla suomalaisella on korkea verenpaine ja yli miljoona käyttää verenpainelääkitystä. Haluan muuttaa tämän. Haluan terveen aikuisuuden ihan kaikille, siksi valitsen sydämen.

Valitsin Sydänliiton, koska haluan että tulevaisuudessa mahdollisimman harva joutuu pelkäämään sydämen luovuttavan liian aikaisin. Haluan, että huoliin on löytyy apua ja tukea. Valitsen enemmän yhteistä aikaa, siksi valitsen sydämen. 

Lahjoitusten avulla olemme tehneet jo paljon. Jatkossakin voimme tehdä mm. kaikkea tätä:

  • sairastuneet ja heidän läheisensä saavat kauttamme vertaistukea sekä luotettavaa tietoa omasta sairaudestaan
  • sydan.fi-verkkopalvelumme tavoittaa vuosittain jo lähes kolme miljoonaa suomalaista sydämen hyvinvoinnin asialla
  • järjestämme kuukausittain verkkoluentoja, jossa asiantuntijamme kertovat ajankohtaisista sydänterveyteen liittyvistä aiheista
  • Sydänliiton Neuvokas perhe -toiminta auttaa lapsiperheitä mm. ruokaan ja syömiseen liittyvissä haasteissa
  • Sydänliiton kuntoutustoimintaa kehitetään jatkuvasti ja luomme uusia osallistumismahdollisuuksia esimerkiksi verkkokurssien kautta
  • asiantuntijamme vastaavat henkilökohtaisesti kuluttajien kysymyksiin terveydestä ja sydänsairauksista
  • vaikutamme sydänturvalliseen ympäristöömme ja olemme vahvistaneet sydäniskureiden eli defibrillaattoreiden saatavuutta hätätilanteessa

Yksi sydän – monta tarinaa

Suomen Sydänliitto on Euroopan ensimmäinen ja maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö. Tarjoamme tietoa, kuntoutusta ja vertaistukea sairastuneille sekä heidän läheisilleen. Tavoitteemme on, että yksikään sydänsairas ei jäisi sairautensa kanssa yksin ja yhä harvempi sairastuisi.

Haluaisitko kysyä jotain?

Ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme täyttämällä lomake.

  • Nimi

 

Rahankeräyslupa

Sydänliiton rahankeräyslupanumero on RA/2020/1053. Lupa on toistaiseksi voimassa oleva. Lahjoitukset  käytetään sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä ihmisten voimavarojen vahvistamiseen.

Näin lahjoitat:

Aloita kuukausilahjoitus lähettämällä tekstiviesti SYDÄNKK numeroon 16499. Lahjoitat 10€ kuukaudessa. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskusi yhteydessä.

Lahjoita verkossa: lahjoita.sydan.fi/kuukausilahjoitus

Tee kertalahjoitus tekstiviestillä. Lähetä viesti SYDÄN10 (10€) tai SYDÄN20 (20€) numeroon 16499. Lahjoitat suluissa mainitun summan. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskullasi.

Voit lahjoittaa myös Sydänliiton Mobile Pay numeroon 44802 tai aloittaa Sydänliiton kuukausilahjoittajana myös Mobile Payn -sovelluksen toistuvien maksujen kautta.

Haku

Löytynyt 0 tulokset