Hyppää sisältöön

Uusin jäsenkirjeemme

Hei sydänperheet!

Mukavaa alkanutta vuotta 2023!

Yhdistyksen hallitus on järjestäytynyt alkavalle kaudelle seuraavasti:

Annukka Kosonen, puheenjohtaja

Arja Kallio, varapuheenjohtaja, teatterivastaava

Hannele Laine, sihteeri, jäsenvastaava

Anne Nyyssölä, leikekirjavastaava

Miina Pirttijoki, hallituksen jäsen

Mira Kangasaho, hallituksen jäsen

Leena Penttala, taloudenhoitaja

Jäsenlaskut ja -kortit Sydän-lehdessä nro 1. Jäsenlaskut ja -kortit toimitetaan kaikille jäsenille Sydän-lehden numero 1 etuliitteen mukana. Sydän-lehti numero 1 ilmestyy 1.2.2023 ja jäsenmaksujen eräpäivä on viikolla 8. Jos olet tilannut jäsenlaskusi e-laskuna, olet saanut laskun omaan verkkopankkiisi tammikuun alussa. E-laskuna jäsenmaksunsa tilanneille on Sydän-lehden mukana tulleessa tilisiirrossa jäsenlaskun summana merkintä xxx, jotta kukaan ei maksaisi jäsenmaksua kahteen kertaan.

Nuorten (10-17v.) leffapäivä ke 8.3. Finnkinossa. Leffana ”Asterix ja Obelix”, sisältäen myös herkkuliput. Sitovat ilmoittautumiset 1.3. mennessä Miralle, puh 040-4147859. Mira kertoo lisätietoja tapaamisesta ja kellonajasta.

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen la 18.3. klo 15 Ravintola Haitariin (osoite: Insinöörinkatu 30, Hervanta). Yhdistys tarjoaa maittavan pizzabuffansalaatteineen ja limuineen. Sitovat ilmoittautumiset 10.3. mennessä (tarjoilun vuoksi) Arjalle, puh 050-3290021 tai yhdistyksen sähköpostiin. Ilmoitathan eriteltynä aikuisten ja alle 12-vuotiaiden lasten määrän ja myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Sydänviikon (7.-14.5.) tapahtuma su 7.5. klo 11 Hervannassa Ahvenisjärven laiturin tienoilla. Vietämme kevätpäivää yhdessä ulkoillen, pelaillen, nauttien ruoasta sekä toistemme seurasta. Kaikenikäiset jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle. Yhdistys tarjoaa syötävää  (pizzaa, juotavaa tms.) ja paikan päällä on joitakin pihapelejä/aktiviteetteja. Myös omia pelivälineitä saa mielellään ottaa mukaan. Ilmoittautumiset (ruokailua varten) Annukalle puh 0400-428100 (mieluiten txt) tai yhdistyksen sähköpostiin.

 

Teatteria: Come from away to 23.3. klo 19 TTT:n suurella näyttämöllä

Tositapahtumiin perustuva hittimusikaali on maailmanlaajuinen ilmiö. Palkintoja kahminut Come From Away nähdään nyt ensi kertaa Suomessa! Noin 20 vuotta sitten maailmaa ravisuttivat 9/11 -iskut. New Yorkin ilmatila suljettiin. Ilmatilaan jäi satoja lentokoneita. Niistä 38 määrättiin laskeutumaan Ganderiin, pieneen 11 000 asukkaan kanadalaiskaupunkiin. Kaupunkilaiset päätyivät majoittamaan ja ruokkimaan kaikki noin 7 000 lennoilla ollutta matkustajaa. Kaukomatkalaiset viettivät Ganderissa lopulta kaikkiaan viisi epätietoista ja tunteikasta päivää. Sinä aikana monen elämä otti uuden suunnan. Musikaali perustuu heidän, tositapahtumissa mukana olleiden haastatteluihin. Liput 62€. Varaukset 19.2. mennessä Arjalta, puh 050-3290031.

 

Muistathan, että voit saada jäsenkirjeen sähköisenä jatkossa ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi yhdistyksen sähköpostiin.

Arvostamme ja korostamme ennakoivaa ja sitovaa ilmoittautumista kaikkiin tapahtumiin!

Liity mukaan myös yhdistyksemme Facebook-ryhmään.

 

T: Annukka ja muu hallituspoppoo

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot