Herkulliset annokset, joissa on puolet päivän kasvistarpeesta ja Sydänmerkki

Arkiruokailu on usein kaikkea muuta kuin huoletonta. Kiire painaa päälle, mutta silti pitäisi muistaa syödä hyvin. Trendikkäitä reseptejä ja terveysvinkkejä pursuava media ei ainakaan kevennä omaatuntoa. Mistä löytäisi ruokaa, joka on helppoa, terveellistä ja hyvänmakuista? Tämä oli kuluttajatarve, josta Balanssin idea syntyi.

Balanssi-annoksissa on runsaasti makuja, värejä, uusia mielenkiintoisia raaka-aineita sekä mukavaa rakennetta. Maut ovat kotoisin taitavasta maustamisesta ja selkeistä, tuoreista raaka-aineista.

Inspiraationa Balanssi-aterioille on toiminut lautasmalli. Kasvisten määrä niissä on siis runsas: yhdestä ateriasta täyttyy vähintään puolet suositellusta päivittäisestä kasvisannoksesta. Päivittäisestä proteiinin tarpeesta puolestaan täyttyy yhden aterian myötä vajaa kolmannes. Energiamääränsä puolesta Balanssi sopii mainiosti yhdeksi ateriaksi esimerkiksi kevyttä työtä tekevälle aikuiselle.

Aterioiden pakkauksissa oleva Sydänmerkki viestii siitä, että kukin ateria on ravitsemuksellisen sisältönsä puolesta tuoteryhmässään suositeltava vaihtoehto. Esimerkiksi suolaa on Balanssi-sarjan tuotteissa käytetty vähemmän.

Uudenlainen valmistustapa takaa raikkaat ja ravintorikkaat raaka-aineet

Kaikki Balanssi-ateriat sisältävät reilusti kasviksia, joiden väri, raikkaus sekä rakenne säilyvät ruoan uudenaikaisen valmistusmenetelmän johdosta paremmin tavallisiin menetelmiin verrattuna.

Käyttämämme hellävarainen ja nopea valmistustapa mahdollistaa myös valmisruoissa uudenlaisten ja mielenkiintoisten raaka-aineiden, kuten avokadon ja lehtikaalin käytön. Muiden valmisruokien tapaan Balanssi-tuotteet jäähdytetään nopeasti kypsennyksen jälkeen, mikä takaa tuotteiden säilyvyyden ilman säilöntäaineita.

Balanssia ei kuitenkaan synny, mikäli lautaselta puuttuu se tärkein eli hyvä maku. Ruoan herkullisuus on meille aina ensiarvoisen tärkeää.

Kuluttajapalvelumme onkin saanut Balanssista lukuisia positiivisia kuluttajapalautteita. Olemme ilahduttaneet ihmisiä, josta nämä palautteet esimerkkeinä:

”Rakastan Balanssi-sarjan ruokia! Nämä pelastavat vauvaperheen kiireisen arjen. Maut ovat aivan mahtavia ja terveellisyys on iso plussa.” 

”Aina, kun mietin Balanssi Naudanpaistiateriaa, minulle nousee vesi kielelle.” 

”Pidän kovasti teidän uudesta Balanssi-einesateriasarjasta. Ne ovat todellinen yksinäisen ihmisen arjen pelastus! Erityisesti mieleeni ovat niiden kasvisvoittoisuus ja vähäsuolaisuus. Kiitos Saarioinen!” 

”Tyttäreni kehui teidän Balanssi-aterioita, joiden maku ja ravintoarvot ovat kuulemma todella kohdallaan. Nuoret lukevat nykyisin todella tarkkaan ravintoarvot ja syövät vain maistuvaa ja lisäaineetonta ruokaa, jossa on treeniin ravintoarvot kohdallaan. Hienoa, äitien tekemää ruokaa!” 

”Hei, Te ihanat äidit, jotka teette paljon työtä valmistaaksenne maistuvaa ruokaa meille suomalaisille ihmisille - nuorille ja vanhoille. Hyvä, että Balansseissa on sydänmerkki ja että kasviksia + juureksia on runsaasti.”

Saarioisten Balanssi-atrioissa yhdistyy herkullinen maku runsaaseen kasvisten määrään, minkä lisäksi niissä on riittävästi proteiinia, vähemmän suolaa ja ne toimivat hyvälaatuisen pehmeän rasvan lähteenä – näissä aterioissa kaikki on siis Balanssissa!