Pukeudu punaiseen Maailman sydänpäivänä

Maailman Sydänpäivänä, torstaina 29.9.2016, pukeuduimme punaiseen! Kiitos, että olit mukana ja toit punaisella värillä sydämen hyvinvoinnin tärkeyttä näkyväksi! Sydänsairaudet ovat edelleen suomalaisten yleisin kuolinsyy. Maailman sydänpäivää vietetään seuraavan kerran 29.9.2017, pukeudutaan silloin taas punaiseen!

Maailman sydänpäivänä 29.9. pukukoodi oli jotain punaista. Punainen väri on täynnä elämänhalua ja varmuutta. Punaiset tyylit olivat hyvin näkyvillä ja toivat puheisiin sydämen hyvinvoinnin tärkeyden. Punaiseen pukeuduttiin vauvasta vaariin ympäri Suomen ja somen. Mukana oli myös paljon yrityksiä ja yhteisöjä, työporukoita ja kansanedustajia. Kiitos kaikille, kun olitte mukana!  

Sydämen hyvinvointi on tärkeää. Hyvinvoiva sydän jaksaa paremmin myös arjen kiirettä ja stressiä. Pidä huolta sydämestäsi. 

Pukeudu punaiseen -kuvakilpailumme on käynnissä 2.10.2016 asti. Ota siis kuva punaisesta tyylistäsi ja osallistu kuvakilpailuumme, jossa voi voittaa lahjakortteja Holiday Club -kylpylähotelliin. Lataa kuvat kilpailuun tästä.

Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä sekä löydä punaiset tyylit #pukeudupunaiseen. 

 

Voit tukea Sydänliiton toimintaa tekemällä lahjoituksen kätevästi verkossa.

Maailman Sydänpäivää vietetään vuosittain syyskuun 29.päivänä.  Päivä tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta sepelvaltimotaudista ja sen riskitekijöistä sekä kertoa elintapojen merkityksestä. Jos sattuisi olemaan niin, että sydänterveyttä edistävät elintavat ovat pääseet unohtumaan, ovat ne ruoka, liikunta, tupakoimattomuus ja riittävä lepo. Siinä ne ovat. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan näihin monipuolisesti.