Siirry sisältöön

Tervetuloa testamentti-iltaan!

 

Tiedätkö kuka sinut perii? Entä kuka sinun asioitasi saa hoitaa, jos sinulle sattuu jotakin vakavaa?

Testamentti-iltamme on täynnä. Tapahtuma sai suuren suosion ja täyttyi nopeasti. Pyrimme järjestämään seuraavan tilaisuuden mahdollisimman pian.
Voit täyttää alla olevalle lomakkeelle yhteystietosi, jos haluat ilmoittautua jonopaikalle ja saada ennakkotietoa seuraavasta tilaisuudesta. Säilytämme yhteystietosi ja ilmoitamme, kun uusi verkkoluento toteutuu.

 

Järjestämme marraskuussa ensimmäisen verkkoluentona toteutetun testamentti-illan. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu pian!

Testamentti ja edunvalvontavaltakirja ovat elämän tärkeimpiä asiakirjoja. Niiden avulla voit huolehtia itselle tärkeistä asioista ja rakkaista ihmisistä. Testamentin kautta voidaan ohjata omaisuutta myös yleishyödylliseen toimintaan ja antaa siten tärkeää apua järjestöille.

Verkkoluento on livelähetys, jota ei pysty katsomaan jälkikäteen. Illan luennoitsijana on varatuomari Piia Jeremejeff, joka toimii Nooa Säästöpankissa lakimiehen tehtävissä sekä lakiasiantuntijana järjestöjen Hyvä testamentti -kampanjassa.

Verkkoluennolla kuulet mitä asioita testamenttia tehdessä kannattaa ottaa huomioon ja voit esittää kysymyksiä luennoitsijalle. Lähetyksen aikana paikalla ovat myös järjestöjen edustajat kertomassa sydäntyöstä. Tervetuloa!

  • Ilmoittautuminen * Required
  • Nimi * Required
  • Ilmoittautumalla tilaisuuteen hyväksyn, että luennoitsija ja järjestäjä saavat ottaa minuun yhteyttä tilaisuuden jälkeen puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Saat tähän sähköpostiin lisätietoa tilaisuudesta ja linkin, jolla pääset osallistumaan verkkoluennolle.
  • Tietojen käsittely

Kiitos, kun ilmoittaudut mukaan.

sydan.fi/tietosuoja

Haku

Löytyi 0 tulokset