Hyppää sisältöön

Satakunnassa tapahtuu

Kokemäenjoki virtaa Satakunnassa valtimon lailla tarjoten elinvoimaa alueen väestölle, samaan tapaan kuin sydänjärjestö toiminnallaan satakuntalaisten sydänten parhaaksi.

Satakunnassa toimii Satakunnan Sydänpiiri ja 11 paikallista sydänyhdistystä, jotka edistävät sydänterveyttä ja tukevat sydänsairastuneita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Satakunnan Sydänpiiri

Satakunnan sydänpiiri on vuonna 1957 perustettu alueellinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, johon kuuluu yksitoista paikallista sydänyhdistystä. Satakunnan sydänpiiri toimii sydän- ja verisuoniterveyden edistämiseksi yhdessä jäsenyhdistysten kanssa tuottamalla laadukkaita palveluja ja luomalla yhteistyöverkostoja. Toiminnan painopistealueet ovat sydänterveyden edistäminen ja sydänsairastuneen kuntoutumisen tukeminen.

Tutustu sydänpiiriin

Onko sinulla tai läheiselläsi harvinaisempi sydänsairaus?

Etsitkö tietoa alueellisesta tai valtakunnallisesta toiminnastamme synnynnäisesti sydänvikaisille, sydän- tai keukosiirrokkaille tai sydänlihassairauksia sairastaville?

 

Tukea harvinaisempiin sydänsairauksiin

Voit etsiä alueen tapahtumia alla olevasta Tapahtumakalenterista käyttämällä aluesuodatinta.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön mittaus- ja neuvontatilaisuudet, kerhot, virkistysretket, luennot ja muut tapahtumat.

Haku

Löytynyt 0 tulokset