Hyppää sisältöön

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. Kohderyhmiämme ovat erityisesti lapsiperheet, henkilöt, joilla on sydänterveyden riskitekijä sekä sairastuneet ja heidän läheisensä. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat läheinen kumppani meille tekemässämme työssä.

Olemme uudistaneet juuri strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

 

Oletko sinä etsimämme TERVEYDENHUOLLON JA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA?

Haemme joukkoomme terveyden edistämisen asiantuntijaa, joka tulee kehittämään ja toteuttamaan lapsiperheille suunnattua tukea ja ohjausta terveiden elintapojen omaksumiseksi. Sydäntäsi lähellä on erityisesti lapsiperheiden terveyspalvelut.

Toivomme

  • sinulla olevan työkokemusta lapsiperheiden terveyden edistämisen parissa, erityisesti osaaminen äitiys- ja/tai lastenneuvolasta tai kouluterveydenhuollosta on eduksi
  • terveydestä ja hyvinvoinnista viestiminen on sinulle tuttua niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • tunnet lapsiperheiden arjen ja olet kohdannut perheitä terveyteen liittyvien teemojen ääressä
  • vahvuuslähtöinen työskentelytapa on osa tapaasi toimia
  • sinulla on kokemusta ammattilaisten kouluttamisesta tai valmiutta kouluttaa
  • pystyt koordinoimaan ja priorisoimaan useita samanaikaisia projekteja

Neuvokas perhe -menetelmän käyttökokemus omassa työssä tai muulla tavoin saavutettu menetelmän tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset mukaan edistämään vahvuuslähtöistä ohjausta perheille ja kehittämään entistä parempia menetelmiä ammattilaisten ja perheiden tueksi yhteistyössä erilaisten verkostojen kanssa. Pääset tekemään merkityksellistä työtä kilpailukykyisillä eduilla. Viihtyisä toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja toivomme, että pystyt aloittamaan elokuun alussa.

Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 25.5.2022. Aloitamme haastattelut sitä mukaa kun saamme sopivia hakijoita. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si hallintopäälliköllemme osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi.

Lue lisää Sydänliiton toiminnasta lapsiperheille ja heidän kanssaan työskenteleville asiantuntijoille osoitteesta neuvokasperhe.fi. Sydänliiton toiminnasta yleisesti löydät tietoa osoitteesta sydan.fi.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Terhi Koivumäki. Soittoajat ti 17.5 klo 15.30–17.00 tai to 19.5. klo 14–17 numerossa +358 50 573 7525.

 

Lue seuraavaksi