Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista kesäkuu 2022 / 100 kulttuuritapahtumaa -kampanja saavutti tavoitteensa

100 kulttuuritapahtumaa -kampanja saavutti tavoitteensa

Viime syksynä käynnistynyt #100kulttuuritapahtumaa-kampanja on päässyt tavoitteeseensa. Sydänyhdistyksissä on järjestetty kampanjan aikana jo nyt 102 kulttuuritapahtumaa. Kampanja jatkuu vuoden 2022 loppuun.

Kiitos kaikille sydänyhdistyksille, -piireille ja valtakunnallisille jäsenjärjestöille, jotka olette olleet mukana #100kulttuuritapahtumaa-kampanjassamme! Syksystä 2021 käynnistynyt kampanja kannusti järjestämään erilaisia ja oman kokoisia kulttuuritapahtumia ja -tempauksia sekä jakamaan niistä tunnelmia sosiaalisessa mediassa. Kampanjalla halusimme tehdä näkyväksi merkittävää kulttuurityötä, jota yhdistyksissämme tehdään niin kulttuuritapahtumien tuottajina kuin yleisöinäkin.

Tavoitteenamme oli saada vuoden 2022 loppuun mennessä Kiltaa kirjatuksi yli 100 kulttuuriteemaista tapahtumaa ja nyt niitä on järjestetty jo 102 kappaletta, vaikka kampanja-aikaa on vielä puoli vuotta jäljellä. Upeaa!

Sosiaalisessa mediassa näkyivät mm. Vantaan Sydän ry:n kulttuurikierrokset, Etelä-Suomen Sydänpiirin Tarinateatteri, Pohjois-Karjalan Sydänpiirin ja Joensuun sydänyhdistyksen Satumetsä-tapahtuma, Kaakkois-Suomen Sydänpiirin taiteen ja kulttuurin hyvinvointivaikutusten luentokiertue sekä Liperin sydänyhdistyksen kulttuuriretki Huhmariin muutamia mainiten.

Vaikka kampanjan tavoite on saavutettu, toivottavasti näemme vielä syksyn 2022 aikana runsaasti kulttuuriaiheisia tapahtumia- ja tempauksia, jotka toimivat erinomaisina vetovoimatekijöinä esimerkiksi sydänyhdistyksen jäsenhankinnassa.

Iloista kesää ja syksyllä jatketaan!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut