Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista joulukuu 2021 / Someen ja infonäytöille tarkoitetut viikon terveysvinkkien materiaalit valmiina mediapankissa

Olemme lisänneet Sydänliiton toiminnan teemakuukausiin liittyvien terveysvinkkien materiaaleja mediapankkiin. Materiaali sisältää kuvat sosiaalisen median kanaviin ja Word-tiedoston, jossa on someen tulevat jakotekstit. Mukana on myös kuvat infonäyttöihin.

Valmiit somekuvat ja niihin suunnitellut tekstit on tarkoitettu yhdistysten ja piirien hyödynnettäväksi omissa somekanavissa ja esimerkiksi erilaisilla infonäytöillä. Käyttäkää materiaaleja rohkeasti kaikessa viestinnässänne.

Mediapankissa on tällä hetkellä tammi-helmikuun (Liikutaan luonnossa -teema) ja maalis-huhtikuun (Kun elämä koettelee -teema) viikkovinkkeihin liittyvät materiaalit.  Vinkit on nimetty viikkonumeron mukaan (yksi vinkki/viikko). Lisäämme muiden teemojen materiaalit mediapankkiin myöhemmin.

Viikkovinkkien materiaalit löytyvät Piirit ja yhdistykset -kansion alakansiosta ”Vuoden 2022 viikkovinkit someen ja infotauluille”.

Lataa viikkovinkkien materiaali

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut