Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista lokakuu 2022 / Tietoa uudesta ideoita lapsiperhetapahtumiin -sivustosta ja tulevasta lapsiperhekampanjasta

Tietoa uudesta ideoita lapsiperhetapahtumiin -sivustosta ja tulevasta lapsiperhekampanjasta

Ideoita lapsiperhetapahtumien järjestämiseen -sivusto toimii idea- ja tietopakettina lasten hyvinvointia edistävien tapahtumien järjestämiseen ja suunnitteluun.

Antti Ukkonen, Asiantuntija, markkinointi ja viestintä
Julkaistu 20.10.2022
Päivitetty 21.10.2022

Osana Sydänliiton Arjen tukea -hanketta olemme tehneet lapsiperhetapahtumien järjestämiseen vinkki- ja tietosivun Sydänliiton Neuvokas perhe -sivuille.

Ideoita lapsiperhetapahtumien järjestämiseen -sivusto toimii idea- ja tietopakettina lasten hyvinvointia edistävien tapahtumien järjestämiseen ja suunnitteluun. Olemme keränneet sivulle vinkkejä Arjen tukea -hankkeessa mukana olevien Sydänpiirien ja -yhdistyksien toteutuneista tapahtumista ja heidän toiveistaan. Vinkki-ideat ovat koostettu Neuvokas perheen olemassa olevista sisällöistä, Sydänmerkin ruokaohjeista ja Yhdistyspalvelun ideakorteista.

Sivulta löytyy ja tulee löytymään mm.:

  • 10 kysymyksen tulostettava suunnittelulista, mistä lähteä liikkeelle tapahtuman suunnittelussa,
  • vinkki-ideoita lapsiperheiden ulko- ja sisätapahtumiin,
  • Sydänmerkin tarjoiluideoita lapsiperhetapahtumiin,
  • esimerkkejä järjestetyistä tapahtumista,
  • vinkkejä moniammatilliseen yhteistyöhön
  • sekä kaikkien käytettävissä olevia tapahtumamateriaaleja lapsiperhetapahtumien viestintään.

Osa näistä artikkeleista ja materiaaleista valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä ja sivusto on täydessä toiminnassaan ensi vuoden alussa.

Vaikka sivusto pyrkii kannustamaan ja antamaan tukea yhä enemmän lapsiperheillesuunnattujen tapahtumien järjestämiseen pitkin koko vuotta, niin ideoita lapsiperhetapahtumien järjestämiseen -sivusto on hyvä pitää mielessä myös ensi vuoden loppuvuoteen suunnattua Sydänliiton toimintasuunnitelmassa (2023) mainittua lapsiperhekampanjaa ajatellen. Lyhyesti kampanjan pääpiirteitä esitellään myös syyskokousviikonloppuna Joensuussa 21.-22.10.

Toivomme vuodesta 2023 tulevan hyvä vuosi koko perheen tapahtumien kannalta. Hienoa, jos kukin teistä on taholtaan tavalla tai toisella tekemässä vuodesta 2023 sitä!

Tiivistettynä: Tällä hetkellä on hyvä pitää mielessä ideoita lapsiperhetapahtumien järjestämiseen -sivusto on olemassa ja se päivittyy loppuvuoden aikana. Tulemme kertomaan enemmän ensi vuoden lapsiperhekampanjasta ja tapahtumasivun päivittymisestä täällä yhdistyspalvelussa ensi vuoden puolella.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut