Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista elokuu 2022 / Intoa jäsenhankintaan!

Intoa jäsenhankintaan!

Jäsenet ovat yhdistyksien kannatteleva voima ja syksyn toiminnan alkaessa kannattaa panostaa uusien jäsenten hankintaan. Hyödyntäkää muun muassa Yhdistyspalvelun toimintaideoita ja jäsenhankintakampanjaa. Elokuun lopussa on tarjolla webinaari, jossa saat lisävinkkejä syksyn toiminnan aloittamiseen ja jäsenhankintaan.

Paula Mäkelä, Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
Julkaistu 18.8.2022

Yhdistyksenne toiminnalla on merkitystä

Kannustamme järjestämään toimintaa rohkeasti ja tuomaan yhdistystänne näkyville paikallisesti. Järjestömme toiminta on laadukasta ja mielekästä, joten moni suositteleekin liittymistä toimintaamme.

Monipuolisia vinkkejä toimintaanne saatte Yhdistyspalvelun ideakorteista.

 

Hyödynnä jäsenhankintakampanjaa

Jäseneltä jäsenelle -kampanjassa jäsenet voivat hankkia itselleen kivan sydäntuotteen tekemällä jäsenhankintaa. Tuomalla uuden jäsenen mukaan toimintaan, jäsen kerryttää jäsenhankintapisteitä. Keräämiään pisteitä vastaan jäsenhankkija voi lunastaa itselleen sydäntuotteen.

Kampanja-aikaa on vielä jäljellä, sillä kampanja on voimassa 30.9.2022 saakka. Innokkaita jäsenhankkijoita on löytynyt ympäri Suomen.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet tämän vuoden kampanjoista löydät täältä.

 

Ilmoittaudu mukaan webinaariin

Tule kuulemaan lisävinkkejä syksyn toiminnan aloittamiseen sekä jäsenhankintaan 30.8.2022 klo 18-19 järjestettävässä webinaarissa.

Ilmoittaudu mukaan webinaarin tästä linkistä

 

Kiitos, että olet mukana toiminnan ja jäsenhankinnan vahvistamisessa!

Kuva: Jäseneltä jäsenelle -kampanjan sydäntuotteet

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut