Hyppää sisältöön

Intoa jäsenhankintaan!

Jäsenet ovat yhdistyksien kannatteleva voima ja vuoden mittaan kannattaa panostaa uusien jäsenten hankintaan. Hyödyntäkää muun muassa Yhdistyspalvelun toimintaideoita, jäsenhankintakampanjoita ja erilaisia materiaaleja toiminnassanne.

Paula Mäkelä, Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
Julkaistu 18.2.2022

Yhdistyksenne toiminnalla on merkitystä

Kannustamme järjestämään toimintaa rohkeasti ja tuomaan yhdistystänne näkyville paikallisesti. Järjestömme toiminta on laadukasta ja mielekästä, joten moni suositteleekin liittymistä toimintaamme.

Monipuolisia vinkkejä toimintaanne saatte Yhdistyspalvelun ideakorteista.

Hyödynnä kampanjoita

Vuoden alussa startannut Jäseneltä jäsenelle -kampanjassa jäsenet voivat hankkia itselleen kivan sydäntuotteen tekemällä jäsenhankintaa. Tuomalla uuden jäsenen mukaan toimintaan, jäsen kerryttää jäsenhankintapisteitä. Keräämiään pisteitä vastaan jäsenhankkija voi lunastaa itselleen sydäntuotteen.

Kampanja on voimassa 1.1.-30.9.2022. Kampanjatuotteita on vain rajoitettu määrä. Innokkaita jäsenhankkijoita on jo löytynyt ympäri Suomen. Olethan kertonut kampanjasta jo oman yhdistyksenne jäsenille?

Tarkemmat tiedot ja ohjeet tämän vuoden kampanjoista löydät täältä.

Sydänviikolla näymme kaikkialla

Sydänviikon valmistautumiset ovat varmisti jo täydessä käynnissä ja haluammekin muistuttaa, että Sydänviikolla toteutetaan jäsenhankintakampanja 8.-15.5.2022 välisenä aikana, jolloin liittyvät uudet jäsenet osallistuvat kaikki Holiday Club-kylpylälahjakortin arvontaan.

 

Milloin sinä viimeksi pyysit jonkun liittymään mukaan yhdistykseenne?

Kiitos, että olet mukana toiminnan ja jäsenhankinnan vahvistamisessa!

Meissä on voimaa.

Kuva: Jäseneltä jäsenelle -kampanjan sydäntuotteet

Lue seuraavaksi