Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista toukokuu 2022 / Järjestöpuolen ajankohtaiset – toukokuu

Järjestöpuolen ajankohtaiset – toukokuu

Toukokuussa ja kesäkuun alussa on hyvä muistaa pari asiaa jäsenmaksumuistutuksesta, jäsenhankintakampanjasta ja lähestyvistä kesälomista.

Heli Kotiranta, Tiina Vuorinen
Julkaistu 20.5.2022
Ajankohtaisia asioita

Jäsenmaksujen muistutusprosessi

Jäsenmaksujen muistutusprosessin mukaisesti jäsenille joilta jäsenmaksu on maksamatta vuodelta 2022 tullaan postittamaan muistutuslaskut toukokuun viimeisenä päivä. Muistutuslaskun mukana menee myös jäsenkortti.

Jäsenyydet, joita ei ole maksettu viime, eikä tänä vuonna, päätetään 20.5.2022 eli he eivät tule enää saamaan maksumuistutuslaskua.

Jäsenhankintakampanja – muista lunastaa palkintosi!

Jäsenten jäsenhankintakampanja on käynnissä vielä 30.9.2022 saakka. Hankkimalla uusia jäseniä kampanjan aikana ja kerryttämällä pisteitä, ansaitset itsellesi tuotepalkintoja. Kampanja toimii vain verkossa tehtyjen jäseneksi liittymisien yhteydessä.

Moni ahkera jäsenhankkija on jo ansainnut itselleen pisteitä. Ensimmäiset palkinnot postitetaan kesäkuun aikana, joten jos haluat lunastaa palkintosi, lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@sydanliitto.fi. Palkintoja voi hankkia vain yhden tuotteen/jäsenhankkija kampanja-ajalta. Tuotepalkintoja on vain rajoitettu määrä.

Lisää kampanjan säännöistä voit lukea täältä.

Jäsen- ja järjestöpalveluiden kesätauko

Totuttuun tapaan Sydänliitto ry:n järjestöpalvelutiimi on kesälomalla heinäkuussa.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut