Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista tammikuu 2021 / Järjestöpuolen tärkeä tiedote sydänyhdistyksille

Järjestöpuolen tärkeä tiedote sydänyhdistyksille

Ohessa löytyvät järjestöpuolen tärkeät ja ajankohtaiset asiat vuoden alkuun. Toivomme, että huomioitte ne yhdistyksessänne ja viette tarvittaessa viestiä eteenpäin jäsenillenne. Voimia ja iloa vuonna 2021!

Markku Holmi
Julkaistu 20.1.2021

1. Vuoden 2021 jäsenlaskut ja -kortit

Vuoden 2021 sydänyhteisön jäsenlasku ja -kortti löytyvät Sydän-lehden numero 1 etusivulla olevasta liitteestä. Sydän-lehti numero 1 ilmestyy 27.1.2021. Lehti on lähetetty kaikille niille jäsenille, jotka ovat liittyneet jäseneksi viimeistään 18.12.2020. Tämän jälkeen liittyneet jäsenet saavat jäsenlaskun ja -kortin kirjeenä postitse tammi-helmikuun vaihteessa.

Tärkeä muistaa

  • Muistuta yhdistyksesi jäseniä jäsenlaskuista ja maksutavoista.
  • Jäsenlaskun voi maksaa e-laskuna, suoramaksuna tai perinteisenä paperilaskuna.
  • Jos jäsen on tehnyt Sydänliiton jäsenlaskusta e-lasku- tai suoramaksusopimuksen, tulevat laskut suoraan verkkopankkiin. Sydän-lehden 01/2021 mukana saat tällöin vain jäsenkortin ja tilisiirtokohdassa summa-kohdassa ei ole laskun summaa.

2. Jäsentietomuutokset

Muistattehan, että jokainen yhdistys voi tehdä omien jäsenten jäsentietomuutokset suoraan Kilta-järjestelmään. Lisäksi jäsen voi tehdä omien tietojensa muutokset järjestelmään myös itse muutoslomakkeella, jäsenille tarkoitetun extranet sivuston tai mobiilijäsenkortin kautta.

Verkkosivuiltamme kohdasta Palvelut jäsenille, pääsee lukemaan tarkemmin edellä mainituista palveluista ja miten jäsen voi ottaa nämä käyttöönsä.

3. Ystävänpäivä 14.2.2021 Pop up -jäsenhankintakampanja

Ystävänpäivänä liittynyt uusi jäsen saa lahjaksi ilmaiset kahvit ja pullat sekä itselleen että ystävälleen. Kahvittelu hyvän ystävän kanssa saattaa houkutella myös hänet liittymään jäseneksi!

Hyödyntäkää kampanjamateriaaleja mediapankista (Viestinnän työkalut -sivuilta löydät lisätietoa mediapankista). Kampanjamateriaalit lisätään mediapankkiin viikolla 5. Sydänliitto tekee  ystävänpäivän kampanjamainontaa Facebookissa ja verkkosivuilla. Voitte jakaa Sydänliiton somepäivityksiä eteenpäin tai tehdä kampanjamateriaalia hyödyntäen omia some- ja verkkosivumainoksia kampanjasta.

Kampanjaohjeet

  • Ärräkoodit (sis. kahvi ja pulla) toimitetaan tekstiviestillä uudelle jäsenelle 16.2.2021. (voimassa 31.12.2021)
  • Koodit toimivat kaikissa Suomen R-kioskeissa.
  • Ärräkoodia ei voi lunastaa rahana eikä tuotetta voi vaihtaa.

4. Toimintatiedusteluun vastaaminen 12.2. mennessä

Sydänliitto kerää toimintaluvut sähköisellä toimintatiedustelulla sydänyhdistyksiltä. Toimintatiedustelun vastaamiseen antaa tarvittaessa apua sydänpiirinne.

Lue ohjeet ja vastaa sähköiseen kyselyyn.

5. Järjestötyöpalkintohaku 28.2.2021 mennessä

Sydänliitto palkitsee vuosittain hyvistä toimintaideoista. Palkintoa voivat hakea niin pienet kuin isot yhdistykset, sydänkerhot ja valtakunnallisten sydänjärjestöjen paikalliset osastot ja ryhmät.

Katso hakuohjeet ja -kriteerit ja hae palkintoa.

6. Päivittäkää yhteystiedot ja luottamustoimien muutokset Kilta-järjestelmään

Yhdistyksen tietojen pitäminen ajan tasalla Kilta-järjestelmässä on tärkeää. Killan kautta Sydänliitto, -piirit ja yhdistyset hakevat luottamustoimitiedot ja laittavat kohdennetusti viestiä ajankohtaisista asioista halutulle kohderyhmälle. Esimerkiksi:

  • Sydänliiton järjestötiedote lähtee automaattisesti sähköpostilla Killan osoitteiston kautta yhdistysten puheenjohtajille ja sihteerille.
  • Killan kautta tiedot tulevat myös näkyviin yhdistyksien omille verkkosivuille.

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut