Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista maaliskuu 2021 / Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Ohessa löytyy tietoa tulevista verkkotapahtumista ja jäsenmaksuasiasta. Toivomme, että huomioitte asiat yhdistyksessänne ja viette tarvittaessa viestiä eteenpäin jäsenillenne.

Markku Holmi
Julkaistu 18.3.2021

1. Hyödynnä etäyhteysmahdollisuuksia yhdistystoiminnassa -verkkoluento tiistaina 23.3. klo 18, tervetuloa!

Mietitkö, miten pääset alkuun yhdistyksesi etäyhteysmahdollisuuksissa? Tule kuuntelemaan Pyhäjärven sydänyhdistyksen kehutun kouluttajan Nelli Kamunen-Sinokin täsmävinkit mm. Teamsin käyttöön.

ILMOITTAUDU VERKKOLUENNOLLE

Ilmoittautumisohje verkkoluennolle

  1. Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi kenttään, jossa sitä kysytään ja klikkaa kohtaa Rekisteröidy.
  2. Täytä tarvittavat tiedot Rekisteröidy-kohdassa: etunimi, sukunimi ja laita pyydettyihin kohtiin ruksit. Lopuksi klikkaat kohtaa Vahvista rekisteröityminen.
  3. Näin ilmoittautuminen on valmis. Saat sähköpostilla muistutuksen ennen luennon alkamista.

Lue lisää Sydänliiton verkkoluennoista.

2. Tule mukaan Virtuaaliseen sydänpäivään 19.4. alkaen

Virtuaalinen Sydänpäivä 19.4.2021 klo 9:00 alkaen sydänviikon loppuun asti (25.4.2021) tarjoaa asiantuntijoiden tietoiskuja ja haastatteluja sydänpotilaan omahoidosta.

KATSOTTAVISSA VERKOSSA 19.-25.4.2021

Aiheina mm. verenpaine, eteisvärinä, kolesteroli ja diabeteksen hoito taukojumppaa ja mindfullness-tuokioita unohtamatta.

Markkinoikaa sydänpäivää omissa kanavissanne

Virtuaalisen Sydänpäivän ohjelma on helposti katsottavissa omalla tietokoneella tai älylaitteella. Vapaa pääsy. Ei vaikeita kirjautumisia. Linkkiä www.sydan.fi/sydanpaiva on helppo jakaa eteenpäin, esim. paikallislehden yhdistyspalstalla. Markkinointimateriaalia voi tarvittaessa pyytää osoitteesta heli.perkiomaki@sydanliitto.fi

3. Maksamattomien jäsenmaksujen muistutusprosessi

Jäsenlaskut postitettiin Sydän-lehden nro 1 mukana tammikuun lopussa. Jäsenlaskuissa eräpäivä oli porrastetusti viikolla 8. Alla tietoa maksamattomien jäsenmaksujen muistuttamisprosessista.

Tekstiviestimuistutus 29.3.

Prosessimme mukaisesti muistumanne jäsenmaksunsa maksamattomia jäseniä automaattisesti 29.3. tekstiviestimuistutuksilla. Tekstiviestimuistutus ei välttämättä tavoita kaikkia maksamattomia jäseniä, koska puhelinnumeroja ei ole saatavilla tai numero saattaa olla salainen.

Paperinen muistutuslasku toukokuussa

Jäsenet, jotka eivät ole saaneet tekstiviestimuistutusta jäsenmaksusta tai eivät ole laskua jostain syystä maksaneet, saavat postissa paperisen muistutuslaskun toukokuun alussa. Tarkasta päivämäärästä tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Toivoisimme, että yhdistyksenä tarkkailisitte omaa jäsenmaksutilannetta Kilta-järjestelmästä ja muistuttaisitte tarvittaessa maksamattomia jäseniään jäsenmaksuistaan.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut