Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista huhtikuu 2021 / Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Ohessa löytyy tietoa Sydänliiton Discoverin kanavilla pyörivästä esittely-/liity jäseneksi -filmistä, Sydänviikon jäsenhankintakampanjasta ja jäsenmaksun muistutuksesta. Toivomme, että huomioitte asiat yhdistyksessänne ja viette tarvittaessa viestiä eteenpäin jäsenillenne.

Markku Holmi
Julkaistu 15.4.2021

1. Sydänliiton esittely-/liity jäseneksi -filmi Discoverin kanavilla

Sydänliiton esittely-/liity jäseneksi -filmi pyörii Discoverin kanavilla (TV5, Kutonen, Frii, TLC) 14.4.-31.6.2021. Mainos näytetään kanavien täyteilmoituksena, joten tarkkoja aikoja ei voi etukäteen sanoa. Discoverin kanavien näkyvyysprosentti kattaa 96 % Suomen väestöstä. Esimerkkinä painonhallinnan Armollista menoa filmimme tavoitti kahdessa kuukaudessa näillä kanavilla 12,7 bruttokontaktia ja käytännössä 1,8 miljoonaa erillistä katsojaa.

Videon näyttöajanjaksona on sydan.fi -sivuille lisätty Liity Sydänliiton jäseneksi -stripe, jotta sivuille hakeutuvat ihmiset löytäisivät heti liittymismahdollisuuden.

Hyödyntäkää videon tuomaa TV-näkyvyyttä jäsenhankinnassa

TV-mainonnan voimaa voitte vahvistaa samanaikaisesti lisäämällä piireinä ja yhdistyksinä some-kanaviinne Liity jäseneksi -mainoksia. Tehkää myös perinteistä lehtimainontaa.

Somemainontaan löytyy materiaalia (mm. bannerit ja videot) mediapankista Jäsenhankinta- ja Sydänliiton esittelyvideot -osioista. Mediapankin salasana on Sydänyhteisö1. Mediapankki on tarkoitettu yhdistysten ja piirien käyttöön, ei ulkopuolisille.

SIIRRY MEDIAPANKKIIN

2. Sydänviikon jäsenhankintakampanja

Sydänviikon 18.-25.4.2021 aikana ovat kaikki uudet jäsenet mukana Holiday Club -kylpylälahjakortin ja viiden sydäntuotteen arvonnassa.

Jäsenyydestä on iloa

Lähestykää rohkeasti ihmisiä eri kanavien kautta ja kannustakaa heitä liittymään jäseneksemme! Jäsenyydestä on etuja ja uusi jäsen voi osallistua toimintaan. Jäsenyys paikalliseen yhdistykseen turvaa ja vahvistaa sydänterveyttä ja -toimintaa alueellisesti ja paikallisesti.

Lisää jäsenyydestä

3. Paperinen muistutuslasku toukokuussa

Jäsenmaksujen muistutusprosessin mukaisesti postitetaan toukokuussa viikolla 18 paperinen muistutuslasku niille jäsenille, joilta on maksamatta vuoden 2021 jäsenmaksu. Jäsenyydet, joita ei ole maksettu viime, eikä tänä vuonna, päätetään ennen paperisen laskun lähettämistä.

Toivoisimme, että yhdistyksenä tarkkailisitte omaa jäsenmaksutilannetta Kilta-järjestelmästä ja muistuttaisitte tarvittaessa maksamattomia jäseniään jäsenmaksuistaan.

Hyvää ja aurinkoista Sydänviikkoa ja kevättä!

Terveisin järjestöpalvelut

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut