Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista kesäkuu 2021 / Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Ohessa löytyy tietoa keskustoimiston aukiolojasta kesällä, jäsenmaksuista ja yhteystietojen ajantasalla pitämisen tärkeydestä. Toivomme, että huomioitte asiat yhdistyksessänne ja viette tarvittaessa viestiä eteenpäin jäsenillenne. Kiitos kaikille alkuvuodesta sekä hyvää ja rentouttavaa kesää!

Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 21.6.2021

Hyvä yhdistysväki

Kiitoksia teille kaikille alkuvuodesta ja upeasta sydäntyöstä. Poikkeusajan takia monet olette ottaneet mahtavia uusia toimintatapoja käyttöönne ja soveltaneet toimintaanne tilanteiden vaativalla tavalla. Toivotaan, että syksyllä päästäisiin jo jonkin verran availemaan normaalia toimintaamme. Olette todella ansainneet aurinkoisen kesäloman, joten muistattehan lomailla ja nauttia kesästä.

Keskustoimiston aukioloaika

Ulko-ovet ja vaihde ovat suljettuina koko heinäkuun eli 1.7–31.7 välisen ajan. Suurin osa Sydänliiton työntekijöistä on lomalla toimiston ollessa suljettuna.  Loma-aikana ei ole tukipalvelua Sydänliiton tarjoamiin palveluihin eli Kilta- ja verkkosivuohjelmille.

Loman aikana ilmenneistä teknisistä ongelmista pyydetään laittamaan viestiä tiketti@sydan.fi ja jäsenasioissa jasenpalvelu@sydanliitto.fi -osoitteeseen. Viesteihin vastataan loman jälkeen elokuun alussa.

Jäsenmaksut

Kaikki jäsenmaksut ja -kortit lähetetään pääsääntöisesti liitosta. Vanhoille jäsenille ne on lähetetty vuoden alussa (Sydänlehden nro 1 mukana). Uusille jäsenille jäsenmaksu ja -kortti lähtevät 1–2 krt/kk alkuvuodesta sekä loppuvuodesta 1 krt/kk. Uusille jäsenille maksuvapaina kuukausina loka-joulukuu, jolloin ei toteuteta laskutusta.
Jäsenmaksuista Sydänliitosta lähetettiin maksamattomille jäsenille tekstiviestimuistutukset maaliskuussa ja paperiset muistutuslaskutukset toteutettiin toukokuussa.

Maksamattomia jäsenyyksiä on vielä kuitenkin jonkin verran. Toivoisimme, että yhdistykset tarkkailisivat omaa jäsenmaksutilannettaan ja muistuttaisivat maksamattomia jäseniään tarpeen mukaan jäsenmaksuistaan. Sydänliitto ei toteuta syksyllä enää maksuhuomautuslaskutusta.  Muistutamme jäsenmaksuista ja sen maksamisen tärkeydestä jokaisessa Sydän-lehdessä ja useassa järjestötiedotteessa.

Yhteystiedot

Toivoisimme, että yhdistyksenä tarkistaisitte omien aktiivienne yhteystiedot. Huolehtikaa, että ne ovat ajan tasalla ja löytyvät Kilta-järjestelmästä. Olisi todella tärkeää, että kaikkien yhdistysaktiivien Kilta-jäsenrekisterin tietoihin olisi lisätty sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot sekä lisäksi tieto, jos henkilö toimii luottamustoimessa tai jossain muussa vapaaehtoisroolissa yhdistyksessä. Näin pystymme sitten tiedottamaan kullekin vapaaehtoiselle omasta roolistaan tai muista sydänyhteisön tärkeistä asioista.

Lisäksi yhdistyksien olisi hyvä muistutella jäseniään tarkastelemaan omia yhteystietojansa ja pyytää heitä päivittämään ne tarpeen mukaan esim. sähköpostien ja puhelinnumeron osalta. Jäsen voi tarkastaa omat tietonsa jäsenille tarkoitetusta Extranet-palvelusta. Lisää tietoa näistä jäsenille tarkoitetuista palveluista löytyy osoitteesta https://sydan.fi/tule-mukaan/palvelut-jasenille/

Aurinkoisin terveisin

Järjestötiimi

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut