Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2021 / Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille

Syksyn sydäntyö on startannut. Korviimme on kantautunut iloisia viestejä toiminnan aloittamisesta. Moniin rientoihin, kuten sydänkerhoihin, retkille ja ulkoilutapahtumiin, on kovaa tunkua osallistua. Toivomme kaikille intoa ja rohkeutta toiminnan käynnistämiseen turvallisuus huomioiden! Olemme kiitollisia koko sydänyhteisön väestä. Teette kaikki arvokasta työtä.

Markku Holmi
Julkaistu 16.9.2021

Ohessa tietoa ajankohtaisista ja tärkeistä asioista. Toivomme, että huomioitte asiat yhdistyksessänne ja viette tarvittaessa viestiä eteenpäin jäsenillenne.

1. Järjestötyöpalkinnot jaetaan Sydänliiton syyskokouksessa

Tervetuloa etäosallistumaan kaikille avoimeen järjestötyöpalkintojen esittely- ja palkitsemistilaisuuteen perjantaina 29.10.2021 klo 13.00–14.30. Juhlallinen palkitseminen järjestetään Sydänliiton syyskokouksen seminaarin yhteydessä ja sitä voi seurata Teams-etäyhteyden kautta. Lue lisää järjestötyöpalkinnosta täältä.

Pystyttäkää kisakatsomo ja poimikaa hyvät toimintaideat yhdistykseenne

Järjestäkää kisakatsomoita ja seuratkaa palkitsemistilaisuutta Teams-etäyhteyden kautta. Tilaisuutta voi katsoa myös omalta kotisohvalta.

Ilmoittautuminen etänä tästä.

2. Koko Sydänyhteisö rohkeaan jäsenhankintaan

Toimintaan osallistuvat ovat erittäin tyytyväisiä yhdistysten järjestämään toimintaan. Uudet ihmiset liittyvät yhdistyksen jäseneksi nimenomaan innostavan ja yhteisöllisen toiminnan kautta. Moni jäsen myös suosittelee jäsenyyttä ystävilleen, sukulaisilleen ja tuttavilleen.

Lähestykää rohkeasti ihmisiä eri kanavien kautta ja kannustakaa heitä liittymään jäseneksemme! Jäsenyydestä on etuja ja uusi jäsen voi osallistua toimintaan. Jäsenyys paikalliseen yhdistykseen turvaa ja vahvistaa sydänterveyttä ja -toimintaa alueellisesti ja paikallisesti.

Hyödyntäkää jäsenhankinnan materiaaleja

Järjestetyn toiminnan voimaa voitte vahvistaa lisäämällä piireinä ja yhdistyksinä some-kanaviinne Liity jäseneksi -mainoksia tai tekemällä perinteistä lehtimainontaa. Tapahtumissa jaettavat Liity jäseneksi -lehtinen ja laadukas Sydän-lehtemme ovat hyvät houkuttimet uudelle jäsenelle.

Somemainontaan löytyy materiaalia (mm. bannerit ja videot) mediapankista Jäsenhankinta- ja Sydänliiton esittelyvideot -osioista. Mediapankin salasana on Sydänyhteisö1. Mediapankki on tarkoitettu yhdistysten ja piirien käyttöön, ei ulkopuolisille.

Loppuvuoden ilmaisjäsenyys houkuttelee mukaan

Muistakaa hyödyntää jäsenhankinnassa loppuvuoden ilmaisjäsenyyttä. Uusien jäsenten, jotka liittyvät jäseniksi 1.10.–31.12. aikana, ei tarvitse maksaa jäsenmaksua kuin vasta seuraavana vuotena.

Loppuvuotena liittyviä jäseniä ei kuitenkaan lasketa meneillään olevan vuoden virallisiin jäsenmääriin mukaan. Tämä sen vuoksi, että virallisiin jäsenmääriin lasketaan mukaan vain kaikki kyseisenä vuotena jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.

3. Yhdistyshallinto- ja toiminta

Syyskokouksen pitäminen

Pidättehän syyskokoukset sääntöjen edellyttämänä aikana. Hyödyntäkään kokouksissa tarpeen mukaan Teams-etäyhteysmahdollisuuksia. Muistattehan päättää kokouksessa jäsenmaksuosuudestanne ja ilmoittakaa tämä heti päätöksen jälkeen liitolle ja piirille. Jäsenmaksuosuus pitää ilmoittaa, vaikka se pysyisi samana. Jäsenmaksuosuudet ilmoitetaan viimeistään 15.12 mennessä liitolle osoitteeseen jasenpalvelu@sydanliitto.fi

Muutoksista ilmoittaminen

Luottamustoimissa tapahtuvat muutokset pyydämme kirjaamaan Kilta-järjestelmään ja näin saamme jatkossakin luottamustoimia koskevat tiedot ja viestit oikeille henkilöille.

Lisäksi ilmoitathan myös mahdollisista yhdistystä kokevista muutoksista, kuten toiminnan yhdistämisestä toisen yhdistyksen kanssa, toiminnan mahdollisesta lakkautusuhasta tai jostain muusta muutoksesta, joka vaikuttaa yhdistyksenne toimintaan.

Hyvää ja aurinkoista syksyä kaikkiin sydänyhdistyksiin!
Terveisin järjestöpalvelut

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut