Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista tammikuu 2022 / Jäsenhankintakampanjat 2022

Jäsenhankintakampanjat 2022

Kannustamme kaikkia yhdistyksiä tekemään rohkeaa jäsenhankintaa ja järjestämään paljon erilaista toimintaa, jossa kohdata potentiaalisia jäseniä. Toimintaan osallistuvat ovat erittäin tyytyväisiä yhdistystenne järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joten käyttäkää nämä hetket hyväksi. Järjestetyllä toiminnalla on yhteys jäsenhankintaan. Hyödynnä jäsenhankinnassa vuoden 2022 jäsenhankintakampanjoita.

Julkaistu 18.1.2022
Päivitetty 16.2.2022

Jäsenhankintakampanja jäsenille 1.1.-30.9.2022

Tuo ystäväsi mukaan sydämelliseen toimintaan!

Houkuttele uusi jäsen mukaan sydänyhdistykseenne ja kerää samalla itsellesi jäsenhankintapisteitä 1.1.-30.9.2022 välisenä aikana. Hankkimalla uusia jäseniä ja kerryttämällä pisteitä, ansaitset itsellesi tuotepalkintoja. Kampanja tulee toimimaan vain verkossa tehtyjen jäseneksiliittymisien yhteydessä.  Lisäksi kampanjatiedot tulevat luettavaksi Sydänliiton nettisivuille https://sydan.fi/tule-mukaan/palvelut-jasenille/.

Kampanjan säännöt lyhyesti:

 • Teema: Tuo toimintaan mukaan uusi maksanut jäsen ja ansaitse pisteitä itsellesi.
 • Tavoite: Jäsenmäärän kasvattaminen
 • Pisteistä saat palkintoja seuraavasti:​
  • yksi piste = yksi maksanut uusi jäsen
  • 1p Sydän-sukat​
  • 3p Sydän-muki​
  • 5p Sydän-kylpypyyhe​
 • Jäsenhankkijan tiedot nimi, jäsennumero ja sähköpostiosoite pitää lisätä liittymislomakkeelle. Jäsenet voivat tarkastella omia pisteitään heille tarkoitetun Extranet-palvelun kautta. Palkinnot pitää tilata erikseen ja niitä toimitetaan kaksi kertaa vuodessa kesäkuussa ja lokakuussa vuoden 2022 aikana.
 • Palkintoja voi hankkia vain yhden tuotteen/jäsenhankkija kampanja-ajalta. Tuotepalkintoja on vain rajoitettu määrä. Sydänliitolla on oikeus muuttaa sääntöjä tarvittaessa, esim. tuotteen loppuessa se voidaan vaihtaa samanarvoiseen toiseen sydäntuotteeseen. Palkintojen lunastaminen tapahtuu sähköpostitse osoitteesta jasenpalvelu@sydanliitto.fi.

Ystävänpäivä 14.2.2022 -jäsenhankintakampanja

Juhlistamme ystävänpäivää 7-14.2.2022 välisenä aikana jäsenhankintakampanjalla, jossa liittynyt uusi jäsen saa lahjaksi pullakahvit itselleen ja sydänystävälle.

Hyödyntäkää kampanjamateriaaleja mediapankista (Viestinnän työkalut -sivuilta löydät lisätietoa mediapankista). Kampanjamateriaalit lisätään mediapankkiin viikolla 5. Sydänliitto tekee  ystävänpäivän kampanjamainontaa Facebookissa ja verkkosivuilla. Voitte jakaa Sydänliiton somepäivityksiä eteenpäin tai tehdä kampanjamateriaalia hyödyntäen omia some- ja verkkosivumainoksia kampanjasta.

Kampanjaohjeet

 • Ärräkoodit (sis. 2xpulla+kahvi) toimitetaan tekstiviestillä uudelle jäsenelle 16.2.2022. (voimassa 16.5.2022 saakka)
 • Koodit toimivat kaikissa Suomen R-kioskeissa.
 • Ärräkoodeja ei voi lunastaa rahana eikä tuotetta voi vaihtaa.

Jäsenhankintakampanja Sydänviikolla 8.-15.5.2022

Sydänviikolla toimitaan lasten hyväksi

Sydänviikkoa 2022 vietetään 8.–15.5. esi- ja alakouluissa Sydänliiton sekä paikallisten sydänyhdistysten innoittamina. Yhteistyö esikouluryhmien sekä 1. ja 2. luokkien opettajien kanssa tuo innostavia ja sukupolvien välisiä kohtaamisia Iloa ruuasta -teeman äärellä. Erilaiset leikit ja tekeminen lasten kanssa tuo sydänviikolle kaikkia piristävää ja rentoa toimintaa! Myönteinen näkyvyys on taattua.

Sydänviikon aikana liittyneet uudet jäsenet ovat mukana arvonnassa

Iloa ruuasta-teematapahtumassa tai muun toiminnan yhteydessä tai vaikkapa tuttua tavatessa voit houkutella rohkeasti uusia jäseniä sydänyhdistykseenne. Keskustelut esim. terveellisen ruuan merkityksestä sydänterveydelle ja monipuolisesta yhdistystoiminnasta antavat mukavan aiheen kohdata sydänasioista kiinnostunut potentiaalinen uusi jäsen. Sydänviikon aikana liittyneiden jäsenten kesken Sydänliitto arpoo Holiday Clubin kylpylälahjakortin.

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut