Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista kesäkuu 2022 / Lämmin kiitos Sydänviikon kyselyyn vastanneille

Lämmin kiitos Sydänviikon kyselyyn vastanneille

Sydänviikon kysely toteutettiin Sydänviikon jälkeen ja vastausaikaa oli toukokuun loppuun. Saimme yhteensä 131 vastausta. Kiitos vastanneille!

Sydänviikko 2022 on vietetty ja iloa ruuasta -teemainen viikkomme toi monille runsaasti iloa ympäri Suomen. Sydänviikon Iloa ruuasta -teemapaketteja tilattiin esi- ja alakoulutapaamisten tueksi lähes sataan yhdistykseen. Sydänviikkoa vietettiin sydänyhdistyksissä, -piireissä ja jäsenjärjestöissämme myös muilla tavoin. Pääsitte antamaan meille palautetta, jota hyödynnämme ensi vuoden Sydänviikon valmistelussa.

Tässä tiivistelmä kyselyn tuloksista:

  1. Kyselyyn vastasi 123 sydänyhdistystä, 7 sydänpiiriä ja 1 valtakunnallinen jäsenjärjestö
  2. 56 % vastanneista oli sitä mieltä, että Sydänviikon teemaa kannattaa yleisesti ottaen jatkaa useampi kuin 1 vuosi
  3. 57 % vastanneista halusi, että Sydänviikon 2023 teema olisi ”iloa liikunnasta” kohderyhmänä jälleen esikoululaiset sekä 1. ja 2. luokkien oppilaat
  4. Sydänviikon tapahtumia oli vietetty monenlaisia. 20 % suuntasi alakouluun teeman parissa, 22 % oli vieraillut esikoulussa, 27 % oli viettänyt retkeilytapahtuman luonnossa ja samalla prosenttiosuudella oli järjestetty myös luento. Apteekkitapahtuman oli järjestänyt 26 % ja 25 % terveysmittaustapahtuman. Myös muunlaiset tapahtumat olivat suosittuja, sillä niitä kirjattiin 44 %:lla vastaajista.
  5. Jäsenhankintaa sydänviikolla teki 69 % vastaajista
  6. Apteekit, koulut, päiväkodit, ruokakaupat sekä kunnat olivat merkittävimpiä yhteistyökumppaneita oman piirin lisäksi.
  7. Sydänkaupan tuotteita kaivattiin eniten varainhankinnan tueksi. Näin vastasi 29 % vastaajista.
  8. Varainhankinnan muodoista suosituin oli lipaskeräys (34 %)
  9. Sydänviikon 2023 ajankohdaksi toivotuin oli 7.-14.5.2023 (65 % vastaajista kannatti tätä)

Lisäksi saimme joukon hyviä vapaita palautteita ja ajatuksia Sydänviikon 2023 teemasta ja kohderyhmästä. Olemme käynnistämässä niiden pohjalta Sydänviikon 2023 suunnittelua ja tulemme kertomaan siitä lisää elokuun järjestötiedotteessa sekä elokuun Järjestöpäivillä.

Suurkiitos vielä kaikille vastanneille!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut