Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista tammikuu 2024 / Liikunnan verkkotapaamiset 4.3., 11.3. , 8.4. ja 15.4.2024

Liikunnan verkkotapaamiset 4.3., 11.3. , 8.4. ja 15.4.2024

Jo tunnissa saat kivoja ideoita oman yhdistyksesi liikuntatoimintaan ja tapaat muiden sydän- ja hengitysyhdistyksien liikunnan puuhaihmisiä sekä Sydänliiton ja Hengitysliiton liikunnan asiantuntijat. Tule mukaan ja välitäpä tietoa verkkotapaamisista omassa yhdistyksessäsi.

Annukka Alapappila, asiantuntija, järjestötoiminnan sisällöt ja liikunta
Julkaistu 10.1.2024
Päivitetty 22.1.2024

Liikunnan verkkotapaaminen 4.3. klo 17-18: Ideoita ympäri Suomen yhdistyksen liikuntatoiminnaksi 

Sydän- ja hengitysyhdistykset ovat aktiivisia liikuttajia omassa kunnassaan. Joskus saattaa tulla se hetki, että olisi innostavaa löytää jotain uutta ja virkistävää tutun liikuntatoiminnan rinnalle.  Tule mukaan keskustelemaan, kyselemään ja kuulemaan, miten ja minkä asioiden parissa muut liikuntavastaavat ja liikunnan vertaisohjaajat touhuavat omissa yhdistyksissään. Tule nappaamaan parhaat ideat omaan yhdistykseesi. Toisaalta onko jotain sellaista, johon yhdistyksen liikunnassa ei kannata panostaa. 

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään torstaina 29.2.2024. Osallistujat saavat osallistumislinkin antamaansa sähköpostiosoitteeseen perjantaina 1.3.2024      

Liikunnan verkkotapaaminen 11.3. klo 17-18: Jäsenkysely liikuntatoiveista

Hengitys ja -sydänyhdistykset järjestävät jäsenilleen monipuolista liikuntaa. Jotta yhdistyksen liikuntatarjonta ja jäsenten toiveet liikunnasta kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla, kannattaa jäsenten liikuntatoiveita kuulla säännöllisesti. Tähän on tehty avuksi valmis ja näppärä jäsenkysely, joka auttaa yhdistystä kuulemaan jäsenten toiveita ja kehittämään liikuntatoimintaansa. Tule jakamaan kokemuksia jäsenkyselyn tekemisestä tai pohtimaan milloin ja miten jäsenkysely kannattaisi toteuttaa omassa yhdistyksessä. 

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään torstaina 7.3. Osallistujat saavat osallistumislinkin antamaansa sähköpostiosoitteeseen perjantaina 8.3. 

Liikunnan verkkotapaaminen 8.4. klo 17-18: Luontoelämyspolku ja Mielipakka 

Sydän- ja hengitysyhdistykset ovat mukavan innostuneita luontoliikunnasta ja luontoliikuntatapahtumien järjestämisestä. Luonnossa voi liikkua monella tavalla nauttien. Pääset tutustumaan Luontoelämyspolku- ja Mielipakka -materiaaleihin. Tule keskustelemaan, kyselemään ja kuulemaan, millaisia kokemuksia muilla osallistujilla on kyseisten materiaalien hyödyntämisestä. Nappaa parhaat ideat omaan yhdistykseesi.  
Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään torstaina 4.4.2024. Osallistujat saavat osallistumislinkin antamaansa sähköpostiosoitteeseen perjantaina 5.4.2024 

Liikunnan verkkotapaaminen 15.4. klo 17-18: Helppo liikepankki liikuntatuokion tueksi 

Mistä uusia voimisteluliikkeitä yhdistysliikuntaan esimerkiksi kiertoharjoitteluun tai alkulämmittelyyn? Mistä ideoita taukojumppaan kokouksessa tai bussimatkalla? Tule tutustumaan Ikäinstituutin maksuttomaan Voitas-liikepankkiin, josta löydät valmiita voimaa ja tasapainoa harjoittavia voimisteluohjelmia tai voit tehdä ohjelmia itse. 

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään torstaina 11.4. Osallistujat saavat osallistumislinkin antamaansa sähköpostiosoitteeseen perjantaina 12.4. 

 

Tapaamisten johdattelijoina ovat Annukka Alapappila Sydänliitosta ja Veera Farin Hengitysliitosta.

Tuo omat kysymyksesi mukaan yhteiseen keskusteluun.

Tervetuloa mukaan tapaamaan muita liikunnan puuhaihmisiä! 

Tavataan linjoilla!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut