Hyppää sisältöön

Luontoliikuntakampanja starttaa Sydänviikosta

Koko sydänyhteisön luontoliikuntakampanja käynnistyy 27.9. ja kestää vuoden loppuun.

Sydänviikon käynnistyessä 27.9. alkaa myös koko sydänyhteisön yhteinen luontoliikuntakampanja. Kampanjassa kisaillaan leikkimielisesti yhdistysten ja jäsenten kesken luonnossa toteutuneista liikuntaminuuteista. Tavoitteenamme on, että sydänyhdistykset jäsenineen liikkuvat luonnossa aktiivisesti koko syksyn 2020 ajan.

Luontoliikuntapassi on keskeinen osa kampanjaa. Luontoliikuntapassi on toimitettu jokaiselle jäsenelle painettuna edellisen Sydän-lehden välissä ja lisäksi Sydänviikon paketeissä niitä toimitettiin yhdistyksille 100 kpl / paketti. Passin voin myös ladata ja tulostaa kampanjan verkkosivuilta. Se toimii apuna liikuntaminuuttien kirjaamisessa sekä antaa ideoita erilaisiin tapoihin toteuttaa luontoliikuntaa.

Nyt toivomme, että yhdistykset kannustavat jäseniään aktiviiseen luontoliikuntaan sekä täyttämään luontoliikuntaan käyttämiään minuutteja kampanjan verkkosivuille: www.sydan.fi/luontoliikunta – Sähköinen lomake minuuttien täyttämiseksi sekä yhdistysten ja heidän jäsentensä kisasijoituksen näkemiseksi julkaistaan kampanjan verkkosivuilla 27.9.

Aktiivisimmat yhdistykset ja jäsenet palkitaan! – Kaikki mukaan!

 

Lue seuraavaksi