Hyppää sisältöön
Etusivu / Toiminnan suunnittelu / Materiaali yhdistyksen toiminnan 2023 suunnitteluun

Materiaali yhdistyksen toiminnan 2023 suunnitteluun

Sydänyhdistyksenne toiminnan 2023 suunnittelun tueksi olemme koonneet materiaaleja, joiden tarkoitus on helpottaa tulevan vuoden toiminnan suunnittelua. Yhteistyö oman sydänpiirin kanssa on suositeltavaa, jotta piirin toiminnot ja mahdolliset toiminnan painotukset heijastuvat myös yhdistyksen toimintasuunnitelmaan.

Annukka Alapappila, asiantuntija, järjestötoiminnan sisällöt ja liikunta Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 11.11.2022
Päivitetty 14.11.2022

Sydänyhdistyksen oman toimintasuunnitelman rakentaminen

Seuraavia materiaaleja voitte käyttää apunanne suunnitellessanne omaa toimintaanne vuodelle 2023 yhdessä oman piirinne tai valtakunnallisen jäsenyhdistyksenne kanssa.

Vuoden 2023 toimintasuunnitelma

Valmiin toimintasuunnitelmapohjan 2023 Power Point -muodossa voitte saada omasta sydänpiiristänne hyödynnettäväksenne. Kannattaa hyödyntää valmista pohjaa ja kirjata siihen juuri oman yhdistyksen vuodelle 2023 suunnitellut toiminnot.

Painopisteet ja toimenpiteet vuosi 2023

Viikkokohtainen toimintasuunnittelupohja

Suunnittelupohja on tehty yhdistyksille, jotta yhdistys voi suunnitella vuoden toiminnat viikoittain. Pohjaan on kirjattu valmiiksi Sydänliiton järjestöpuolen toiminta. Yhdistyksille on jätetty omat sarakkeet hallintoa sekä toimintaa ja viestintää varten. Pohjan täydentämisessä kannattaa tehdä yhteistyötä oman piirin kanssa, jolloin piirinkin toiminnot näkyvät yhdistyksen pohjalla.

Pohjan voi täyttää, tallentaa omalle koneelle ja tulostaa tarvittaessa.

Samansuuntaisten toimintasuunnitelmien rakentaminen Sydänliitossa

Alla olevan linkin kuva kertoo, kuinka ajankohdat huomioiden sydänyhdistykset,-piirit ja liitto sekä valtakunnalliset jäsenjärjestöt voimme kukin rakentaa samansuuntaisia toimintasuunnitelmia 2023 yhteisen strategiamme ohjaamana. Tällä toimintatavalla tavoittelemme yhdistyksenne seuraavan vuoden toimintasuunnitelman sujuvaa rakentamista.

Pyrimme noudattamaan tulevina vuosina Sydänliitossa tätä toimintamallia.

Toimintasuunnitelmien rakentaminen Sydänliitossa 2023

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut