Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista lokakuu 2021 / Mobiilijäsenkortti lopetetaan – tutustu tapahtumiin ja toimintaan uudistuneilla verkkosivuilla

Mobiilijäsenkortti lopetetaan – tutustu tapahtumiin ja toimintaan uudistuneilla verkkosivuilla

Joudumme valitettavasti lopettamaan mobiilijäsenkortin vuoden 2021 lopussa vähäisen käyttäjämäärän ja korkeiden ylläpitokustannusten vuoksi. Jäsentietosi ja yhdistyksesi tapahtumat löydät jäsenille tarkoitetusta extranet-palvelusta sekä uudistuneilta verkkosivuiltanne.

Markku Holmi
Julkaistu 15.10.2021

Vuodesta 2018 lähtien käytössä ollut mobiilijäsenkortti lopetetaan vuoden 2021 lopussa. Palvelulla on ollut hyvin vähän käyttäjiä markkinointitoimenpiteistä huolimatta ja sen ylläpitokustannukset ovat korkeat. Kaikista jäsenistämme vain noin 8 % on ladannut kortin ja heistäkin hyvin harva on sen aktiivinen käyttäjä.

Löydä jäsentietosi jatkossa extranet-palvelusta

Sydänliitolla on olemassa jäsenille tarkoitettu extranet-palvelu, josta pystyt katsomaan ja tarkastamaan helposti omat jäsentietosi ja yhdistyksenne tapahtumat. Extranet-palveluun pääsee kirjautumaan osoitteesta sydan.fi/extranet. Extranet-palveluun pääset kirjautumaan käyttäen käyttäjätunnuksena omaa jäsennumeroa ja salasanana postinumeroasi.

Yhdistysten, piirien ja valtakunnallisten jäsenjärjestöjen uudet verkkosivut

Oletko jo tutustunut uudistuneisiin verkkosivuihin? Yhdistyksien, piirien ja valtakunnallisten jäsenjärjestöjen omilta verkkosivuilta löydät ajankohtaista tietoa sinulle läheisestä toiminnasta ja tapahtumista. Omat sivut löydät helposti täältä: https://sydan.fi/tule-mukaan

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut