Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista marraskuu 2020 / Muista tehdä lipastilitys 31.12.2020 mennessä

Lipaskeräystilitykset 2020

Vuosi 2020 lähenee hiljalleen loppuaan, joten muistattehan tehdä ajoissa yhdistyksenne lipaskeräyksen tilityksen Sydänliittoon, viimeistään 31.12.2020. Tilityslomake on toimitettu kerääville yhdistyksille lipas- tai lipastarratoimituksen mukana, tai lipasvastaavan sähköpostiin.

Ohjeet tilityksen tekoon löydätte Yhdistyspalvelusta. Tässä linkki ohjeeseen: lipaskeräyksen tilitys.

Huomioittehan, että myös 0 € tuloksesta tulee tehdä ilmoitus Sydänliittoon mikäli teillä on voimassa olevat lipastarrat.  

Olettehan yhteydessä mikäli tilityksiin liittyen herää kysymyksiä, tai mikäli tarvitsette tilityslomakkeen tiina.toikka@sydanliitto.fi

 

Terveisin,

Tiina Toikka

 

Kerro kokemuksia lipaskeräyksestä

Kuulemme mielellään palautetta lipaskeräykseen liittyen. Kerro meille kokemuksistanne vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn. Vastausaika on noin 5 minuuttia. Kyselyn avulla saamme arvokasta tietoa ensi vuotta varten. Kiitos avusta.

Vastaa lipaskeräyskyselyyn

 

Tilaa uudet lipastarrat

Lippaisiin tarvitaan uudet tarrat 1.1.2021 alkaen. Voit tilata tarrat tai kokonaan uudet lippaat Sydänkaupasta tai lähettämällä tilauksen sähköpostilla tilaukset@sydanliitto.fi

Tarroitetun lippaan hinta on 6 euroa per lipas.
Tarrojen hinta on 2 euroa per lipas.

Lipasostoksille Sydänkauppaan

Ajankohtaiset varainhankintakampanjat

Tekojen tiistaita vietetään 1.12.2020

Olemme tänäkin vuonna mukana viettämässä Tekojen tiistaita. Kampanjan tavoitteena on tekojen kautta kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen. Viime vuonna keräsimme paljon hyviä vinkkejä, kuinka pienten tai suurien tekojen kautta voi tehdä hyvää. Laitetaan hyvät vinkit käyttöön tänäkin vuonna. Tervetuloa mukaan koko yhdistyksen voimin! 

Sydänliiton joulukeräys on käynnissä

Joulukalenteri on postitettu lahjoittajille lokakuun lopussa. Sydänliiton joulukalenterin kuvitti meille tänä vuonna lastenkirjailija ja kuvittaja Ulla Sainio. Lue juttu kuvittajasta.

Sydän tekee hyvää -arpajaiset käynnissä

Sydänliiton arvat ovat myynnissä 17.8.2020-31.1.2021. Keräyslupanumero on RA/2020/885. Paperiarpojen lisäksi myynnissä on digiarpoja ja tekstiviestiarpoja. Yhden arvan hinta on 6 euroa. Lue lisätietoa arpajaisista.

 

Jos kaipaat vinkkejä tai haluat miettiä yhdessä varainhankintaanne, ota yhteyttä: outi.kontkanen(at)sydanliitto.fi tai lahjoita(at)sydanliitto.fi

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut