Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista helmikuu 2022 / Neuvokas perheen uudet upeat brändivideot ovat täällä!

Neuvokas perheen uudet upeat brändivideot ovat täällä!

Neuvokas perhe ylpeänä esittää uudet lyhyet ja ytimekkäät videot kuvaamaan kaikkea sitä, mitä Neuvokas perhe tarjoaa lapsiperheille. :)

Neuvokas perhe -tiimi
Julkaistu 17.2.2022
Päivitetty 21.2.2022

Neuvokas perheen uudet brändi- ja teemavideot

Neuvokas perheen toimesta julkaistiin uusia videoita kuvaamaan kaikkea sitä, mitä Neuvokas perhe tarjoaa lapsiperheille; vinkkejä ja ideoita perhearjen hyvinvointiin, reseptejä ja ratkaisuja arjen ruokasirkukseen, liikettä ja vipinää oman elämän sankareille, hengähdyshetkiä ja rauhoittumistaitoja kaikenikäisille, tietoa ja tukea koko perheen kehotyytyväisyyteen ja vinkkejä ja vaihtoehtoja perhearjen pulmatilanteisiin. Hyvin monenlaista siis, joten kannattaa kurkata!

Neuvokas perheen uudesta videosarjasta löytyy kaksi brändivideota 15 sekunnin ja 30 sekunnin mittaisina, jotka kuvaavat kokonaisuudessaan kaikkea niitä perhearjen hyvinvoinnin vinkkejä ja ideoita mitä Neuvokas perhe tarjoaa lapsiperheille tueksi riittävän hyvään perhearkeen. Tämän lisäksi löydät teemakohtaiset 30 sekunnin mittaiset videot jokaisesta Neuvokas perheen ydinteemoista: syöminen, liikkuminen, lepo, perhearki ja keho.

Kaikki videot löytyvät neuvokasperhe.fi -osoitteesta eri teemasivujen alta sekä YouTube-kanavaltamme.

Jos seuraat jo @neuvokasperhe:ttä somessa, niin Facebookissa ja Instagramissa videot näkyvät isosti tulevina viikkoina – ja ovat myös siellä näppärästi eteenpäin jaettavissa.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut