Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista elokuu 2020 / Nuku yö ulkona Suomen luonnon päivänä 29.8.

Nuku yö ulkona Suomen luonnon päivänä 29.8.

Elokuun viimeisenä lauantaina 29.8. vietetään sekä Suomen Ladun Nuku yö ulkona -tapahtumaa että Suomen luonnon päivää. Kannustamme sydänyhdistyksiä ottamaan osaa todelliseen elokuun superlauantaihin omalla tavallaan.

Annukka Alapappila, asiantuntija, järjestötoiminnan sisällöt ja liikunta
Julkaistu 19.8.2020

Nuku yö ulkona -haaste on täällä taas!

Yhteistyökumppanimme Suomen Latu haastaa kaikki nukkumaan yö ulkona Suomen Luonnon päivänä lauantaina 29.8. Nuku yö luonnon helmassa jokamiehen oikeuksista nauttien tai vaikka omalla takapihalla. Ota mukaan hyvät eväät, kirja ja taskulamppu. Nauti pimenevästä loppukesän yöstä yksin, ystävien tai perheesi kanssa. Kannattaa myös katsoa lähimmät Nuku yö ulkona -tapahtumat ja Metsähotellit ympäri Suomen. Tapahtumista löydät samanhenkisiä ihmisiä sekä vinkkejä hyviin yöuniin luonnossa.

Kiitos ja tsemppiä jokaiselle Sydänyhdistykselle, joka on mukana järjestämässä näitä tapahtumia! Suurin Metsähotelli nousee Lahteen, jossa Lahden Sydänyhdistys on myös mukana.

Minne sinä aiot kallistaa pääsi Suomen Luonnon päivänä?

Lisätietoja haasteesta osoitteessa suomenlatu.fi/nukuyoulkona

Vinkki!

Suomen luonnon päivän nimikkoleivonnainen on mustikkapiirakka. Valmista omasi Sydänmerkin reseptillä, kuvaa luomuksesi ja jaa kuva sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #luonnonpäivä ja #liputanluonnolle sekä tägäämällä @suomenluonnonpaiva

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut