Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2020 / NYT on aika ottaa käyttöön Sydänyhteisön toimintavinkit

NYT on aika ottaa käyttöön Sydänyhteisön toimintavinkit

Ottakaa rohkeasti uusia toimintaideoita yhdistyksenne käyttöön. Nauttikaa uudesta toiminnasta ja yhdessä olosta!

Markku Holmi
Julkaistu 17.9.2020

Sydänyhteisön toimintavinkeissä on mielen hyvinvointiin, liikkumiseen, ravitsemukseen ja vertaistukeen liittyviä toimintaideoita, joita voi toteuttaa omatoimisesti, läheisen ihmisen kanssa tai ryhmässä, jos tilanne sen sallii.

Joko teidän yhdistys on valinnut toimintaidean/-ideoita vinkkilehtisestä?

Suomen- ja ruotsinkielinen Sydänyhteisön toimintavinkit syksy 2020 -lehtinen löytyy mediapankista Piirien ja yhdistysten kansiosta. Kansion salasana on Sydänyhteisö1

Sähköiset linkit:

Tapahtumien ja osallistujien kirjaamisesta Kiltaan löydät ohjeet täältä. Tukea toiminnan käynnistämiseen ja tapahtumien/osallistujien kirjaamiseen Kiltaan on mahdollista saada omasta Sydänpiiristä tai valtakunnallisesta jäsenjärjestöstä.

Olkaa rohkeasti yhteydessä!

Lisää toimintavinkkejä Yhdistyspalvelusta

Vinkkilehtisessä on vain osa toimintaideoista. Lisää vinkkejä löytyy ideakortteina Yhdistyspalvelu-sivulta, jonne pääsee pääsivun ylävalikosta valitsemalla Toiminta → Toimintaideoita. Avautuneella sivulla aihealueeksi tulee valita Metrin päässä kaverista, jolloin löytyy erityisesti tulevaan syksyyn sopivia vinkkejä yhdistyksen toiminnaksi. Yhdistyspalvelun löydät osoitteesta sydan.fi/yhdistyspalvelu.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut