Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista marraskuu 2021 / Perhe ja suku yhdessä – mistä hyvä (joulu)mieli syntyy -verkkoluento 13.12 klo 18

Haluatko tavoittaa alueesi lapsiperheitä ja isovanhempia jouluisella sydänterveyden viestillä? Kutsu heidät mukaan joulukuun verkkoluennolle ja tule mukaan itsekin – hyvä joulumieli on taattu 🙂 Samalla pääset tutustumaan tarkemmin Sydänliiton perhearjen asiantuntijan, Neuvokas perheen, monipuoliseen toimintaan ja tarjontaan.

 

Perhe ja suku yhdessä – mistä hyvä (joulu)mieli syntyy -verkkoluento 13.12 klo 18

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä hetki pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle. Hyvinvointiamme edistää omien arvojemme mukainen elämä.

Useimmat meistä kokevat perheen ja suvun tärkeäksi, mutta yhdessäolo läheisten kanssa on joskus myös haasteellista. Luennolla jaamme vinkkejä hyvää mieltä lisääviin tapoihin viettää yhteistä aikaa. Mikä on tärkeää, kun eri-ikäiset kokoontuvat yhteen? Miten rauhoitumme läsnäoloon ja kohtaamme toisiamme?

Luennon asiantuntijoina Sydänliiton lapsiperheasiantuntija Anne Kuusisto ja terveyden edistämisen koordinaattori Elisa Luomaranta.

 

Klikkaa verkkoluentoihin

 

Tutustu Neuvokas perheeseen tarkemmin

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut