Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista toukokuu 2020 / Pidetään huolta jäsenistämme

Sydänliitto kannustaa jäsenjärjestöjään yhteydenpitoon jäseniinsä sekä aktivoimaan heitä liikkumaa lähialueillaan. Kannustakaa myös jäseniänne olemaan yhteydessä sydänystäviin ja kysymään mitä heille tänään kuuluu.
-Nyt jos koskaan tarvitsemme toinen toisiamme ja kannustavia yhteydenottoja-
Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, miten voitte kannustaa jäseniänne ja aktivoimaan yhdistyksenne toimintaa poikkeusaikana:
1. Aktivoikaa jäseniänne sähköpostein, tekstiviestein tai kirjein liikkumaan ja toimimaan kotona sekä lähialueilla. Sydan.fi-sivustolta löydät paljon vinkkejä.
2. Pitäkää yhdistyksenne verkko- ja facebook-sivut ajan tasalla. Sydan.fi-sivuston tarjontaa kannattaa hyödyntää tässäkin. Muistakaa myös peruttaa tai siirtää tapahtumat kesältä syksylle. ÄLÄ POISTA TAPAHTUMIA KALENTERISTA! (Lisätietoja verkkosivujen päivittämisestä löydät osoitteesta www.sydanliitto.fi/verkkosivukoulutus)
3. Olkaa kiinnostuneita mitä jäsenillenne kuuluu. Tehkää soittorinki, jossa soitatte muutamalle sydänystävälle ja pyydätte heitä soittamaan muutamalle muulle. Näin saadaan iso joukko jäseniä tavoitettua edullisin kustannuksin.
4. Sydänpiirit ja valtakunnalliset jäsenjärjestöt palvelevat kaikkia sydänsairauksiin sairastuneita ja antavat vertaistukea puhelinpalvelun kautta. Tiedustelkaa oman alueenne puhelinpalveluaikoja omasta piiristäsi ja jakakaa tietoa jäsenillenne.
5. Muista pitää huolta myös itsestäsi.

Tällaisina poikkeusaikoina on tärkeää tuen ja turvan tuominen pienilläkin asioilla.

Tehdään hyvää yhdessä!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut