Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2020 / Tulossa Pieni ele -kokoukset kerääjille

Tulossa Pieni ele -kokoukset kerääjille

Sydänyhteisö on mukana vaalien yhteydessä järjestettävässä Pieni ele -keräyksessä. On tärkeää, että Sinä tiedät keräyksestä ja osaat kertoa siitä yhdistyksesi jäsenille.

Pieni ele -kokous järjestetään 15.10.2020 mennessä

Seuraava Pieni ele -keräys järjestetään kuntavaalien yhteydessä keväällä 2021. Vaalipäivä on sunnuntaina 18.4. ja ennakkoäänestysaika on 7.-13.4.2021. Pieni ele on mukana koko äänestysajan.

Kuntien koollekutsujille on lähtenyt Pieni ele -keräystoimiston puolesta lista kokoukseen koollekutsuttavista järjestöjen yhteyshenkilöistä. Lisäksi koollekutsujat ovat saaneet erillisen viestin, jossa on ohjeet kokouksen pitoa varten sekä yleisiä ohjeita keräykseen liittyen. Tärkeintä on pitää kokous 15.10.2020 mennessä sekä sopia keräysvastaava ja tehdä materiaalitilaus Pieni ele-toimistolle.

Pieni ele -toimiston yhteystiedot

Puh. 0400 887 114 info@pieniele.fi

Pieni ele -toimistolla teitä auttavat Erika Mäntylä ja Minna Lehtola.

Pieni ele -keräyksessä mukana

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Epilepsialiitto, Hengitysliitto, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kuuloliitto, Kuurojen Liitto, Mielenterveyden keskusliitto, Munuais- ja maksaliitto, Neuroliitto, Näkövammaisten liitto, Psoriasisliitto, Suomen Diabetesliitto, Suomen Reumaliitto ja Suomen Sydänliitto.

 

Pieni ele on suuri turvaverkko. Kiitos, kun olet mukana keräämässä!

Pieni ele verkkosivut Seuraa Facebookissa @pieniele

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut