Tule kuulemaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä sydänyhdistyksen ruokatoimintaan.
Ruokatreffien teemoina ovat ruokaan ja ravitsemukseen liittyvät asiat. Koulutuksessa pohditaan yhdessä ruokatoiminnan periaatteita, ideoita oman sydänyhdistyksen ruokatoiminnan kehittämiseen sekä saadaan hyviä vinkkejä toisiltamme. Ruokatreffit soveltuvat ruokatoiminnasta kiinnostuneille ja ovat sisällöltään samanlaisia lukuunottamatta 20.11. järjestettävää jatkokoulutusta. Valitse itsellesi sopivin ajankohta.
Ruokatreffit on tarkoitettu yhdistysten hallitusten jäsenille ja muille ruokatoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille yhdistysten jäsenille. Yhdestä yhdistyksestä voi osallistua enintään kolme henkilöä. Osallistujan tulee sopia osallistumisestaan oman sydänyhdistyksensä kanssa.
Koronaviruksen takia kevään koulutukset on siirretty verkkoon.
Koulutusten ajankohdat ja paikkakunnat
Torstai 15.4.2021 – verkkokoulutus
Lauantai 29.5.2021 – verkkokoulutus
Lauantai 23.10.2021 – Seinäjoki – ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin
Lauantai 20.11.2021 – verkkokoulutus, jatkokoulutus aiemmin ruokatreffeille osallistuneille – ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin
Koulutuksen kesto
2,5 h.
Koulutuksen kustannukset
Maksuton.
Lisätietoja
Tuottaja Kirsi Airos, Sydänliitto, kirsi.airos@sydanliitto.fi, puh. 050 584 9463.
Ruokatreffit toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.
Ilmoittautuminen ja ohjelma
Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen. Kevään Ruokatreffien ohjelmat ja linkit ilmoittautumisineen löytyvät nyt Koulutuskalenterista.