Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista helmikuu 2022 / Sairastumisesta eteenpäin – toipumisen polkuja -verkkoluento 8.3. klo 18

Sairastumisesta eteenpäin – toipumisen polkuja -verkkoluento 8.3. klo 18

Miltä äkillinen sairastuminen tuntui? Miten mieli toipuu? Minkälaisia ajatuksia aikuisen sairastuminen lapsiperheessä tuo tullessaan? Tule kuulemaan kokemuksia sairastumisesta ja toipumisesta maksuttomalle verkkoluennolle ti 8.3.2022 klo 18.

Sairastumisesta eteenpäin – toipumisen polkuja -verkkoluento on lämminhenkinen tilaisuus, jossa kolme sairastunutta henkilöä jakaa kokemuksiaan sairastumisesta ja siitä toipumisesta. Jokainen sairastunut käsittelee toipumisprosessia itselle keskeisimmästä näkökulmasta. Kokemuksia jaetaan siitä, miltä tuntuu sairastua äkillisesti, miten mieli voi oireilla sairastumisen myötä ja miten sairastuminen vaikuttaa koko perheeseen. Myös luennon seuraajat pääsevät halutessaan jakamaan kokemuksiaan sairastumiseen ja toipumiseen liittyen.

Sairastumisesta eteenpäin – toipumisen polkuja -verkkoluento

TI 8.3.2022 klo 18

Tule kuuntelemaan kokemuksia toipumisesta Toipumisen polkuja -webinaariin. Toipumista käsitellään kolmen eri ihmisen kautta, kolmesta eri näkökulmasta. Miltä äkillinen sairastuminen tuntui? Miten mieli toipuu? Minkälaisia ajatuksia aikuisen sairastuminen lapsiperheessä tuo tullessaan? Keskustelua luotsaa Sydänliiton asiantuntija Sara Sutela.

Jokaisella meistä on oma tapansa ja keinonsa toipua, kun olemme kohdanneet sairauden tai muita haasteita elämässämme. Toipuminen voi kuitenkin yhdistää ihmisiä ja tavoissa toipua voi olla paljon yhteistä ihmisten välillä. Oletko itse tai onko joku läheisesi sairastunut? Aitojen kokemusten kuulemisesta voi saada apua, vinkkejä ja lohtua. Vai oletko kenties sydänsairauksien parissa työskentelevä ja haluaisit ymmärtää paremmin kokemuksien kirjoa? Toipumisen tarinoiden kuuleminen voi avata uusia näkökulmia.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan inhimillisiä tarinoita.

Ilmoittaudu luennolle

 

Tutustu myös muihin tämän vuoden verkkoluentoihin

 

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut