Hyppää sisältöön

Opintokeskus Siviksen tuki

Opintokeskus Sivis tarjoaa taloudellista tukea sydänyhteisön yhdistyskoulutusten järjestämiseen. Sivis on yhteistyökumppanimme, jonka kanssa yhdessä kehitämme koulutuksia ja joka tarjoaa meille myös omia koulutuksiaan.

Opintokeskus Sivis myöntää järjestöille taloudellista tukea koulutuksiin. Tukea voi saada yhdistyskoulutuksille (verkko/lähi), kuten myös ammattilaiskoulutuksille, luennoille, seminaareille ja webinaareille. Jos haet koulutuksellesi tukea Sivikseltä, muista mm. nämä asiat:

• Koulutus pitää viedä hyvissä ajoin ennen sen alkamista Sivisverkkoon
• Koulutusmateriaaleihin pitää aina liittää Siviksen logo – sen löydät tästä liitteenä
• Kaiken olennaisen tiedon löydät Siviksen Koulutuksien hallinta Sivisverkossa -ohjeistuksesta
• Perustiedot koulutuksiin liittyen ja yhteystiedot Sivikselle löydät täältä. Sivisverkossa saat arkisin apua myös chatilla
• Koulutuksen jälkeen Sivisverkossa tehdään kuluselvitys tositteineen
• Mikäli koulutus peruuntuu tai siirtyy, se pitää huomioida Sivisverkossa

Tutustu Siviksen Lisää laatua koulutukseen -opas järjestön kouluttajalle vihkoseen. Se avaa laajasti koulutuksen suunnittelua ja tavoitteellista sisältöä.

Voit katsoa Sivksen toteuttaman Näin toteutat laadukkaan ja osallistavan webinaarin -tallenteen, siitä saat hyviä vinkkejä koulutuksen järjestämiselle.

Opintokeskus Sivis on järjestöille hyödyllinen monessa muussa asiassa, se tarjoaa monipuolista koulutusta liitoille, piireille ja yhdistyksille.  Muista markkinoida Siviksen järjestämiä yhdistyskoulutuksia omassa organisaatiossasi.

Taloudellista tukea kannattaa hakea. Prosessi Sivisverkossa on nopea ja helppo. Sydänyhteisön pääkäyttäjä Siviksessä on Sydänliitossa Kirsi Airos – ota yhteyttä kirsi.airos@sydanliitto.fi, jos jokin asia askarruttaa.

Lue seuraavaksi