Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2021 / Sydändigineuvonta osaksi sydänyhdistyksen toimintaa entistä helpommin

Sydändigineuvonta osaksi sydänyhdistyksen toimintaa entistä helpommin

Korona-ajan myötä yhä useammat palvelut ovat siirtyneet nettiin, jossa on, jos mahdollista, aiempaakin enemmän myös paikkansa pitämätöntä uutisointia. Lue, miten sydänyhdistyksenne voisi auttaa sähköisten terveyspalvelujen käytössä ja oikean tiedon löytämisessä.

Etelä-Suomen Sydänpiirissä on ollut käynnissä yli kolmen vuoden ajan Sydändigineuvonta-hanke, jossa sydänyhdistyksen vapaaehtoiset ovat kouluttautuneet sydändigiopastajiksi. Koulutuksen käytyään vapaaehtoiset ovat opastaneet yhdistyksen tilaisuuksissa älylaitteiden ja sydämen omahoitoa tukevien sovellusten ja sivustojen käyttöä, sekä ohjanneet luotettavan terveystiedon äärelle.

Sydändigineuvonnan käynnistäminen yhdistyksessänne

Sydändigiopastajaksi valmistava koulutus on nyt kaikkien ulottuvilla koulutuksen siirryttyä itseopiskelumateriaaliksi verkkoon. Sydändigineuvonta-toiminnan saa käynnistettyä missä yhdistyksessä tahansa yksinkertaisimmin niin, että halukkaat opiskelevat itseopiskelumateriaalin ja tarjoavat neuvontaa sydänyhdistyksen tilaisuuksien yhteydessä. Materiaalin avulla voi myös täydentää omaa digiosaamistaan. Lue lisää sydändigineuvonnasta.

Tutustu sydändigiopastajan itseopiskelumateriaaliin

Lisätietoa sydändigineuvonnasta antaa tarvittaessa myös heli.vienonen@sydanliitto.fi

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut