Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista toukokuu 2020 / Sydäniskurien paikannuspalvelu 112 Suomi -sovellukseen 28.5.2020

Sydäniskurien paikannuspalvelu 112 Suomi -sovellukseen 28.5.2020

Sydänliiton yhdessä Suomen Elvytysneuvoston ja Suomen Punaisen Ristin kanssa hallinnoiman defi.fi:n sydäniskurien paikannuspalvelu siirtyy myös osaksi Hätäkeskuslaitoksen 112 Suomi -sovellusta 28.5.2020. Suosittu sovellus uudistuu samalla myös ulkoasun ja käyttöliittymän osalta.

Esa Takala
Julkaistu 20.5.2020

Ole ensimmäisten joukossa käyttämässä Hätäkeskuslaitoksen hallinnoiman 112 Suomi -sovelluksen 28.5.2020 uudistuvaa versiota, jossa mukana on nyt myös defi.fi-palvelusta sovellukseen siirtynyt sydäniskurien paikannuspalvelu. 

Toimi 28.5.2020 jälkeen ja lataa 112 Suomi -sovellus. Jos olet jo aiemmin ladannut sovelluksenmuista päivittää se. Tutustu uudistuneeseen sovellukseen ja katso missä sinua lähimmät sydäniskurit sijaitsevat.  

Sovelluksessa näkyy kymmenen lähintä sydäniskuria. Lähimmät sydäniskurit löytyvät: 

  1. Palvelut – Tarvitsen apua – Kiireellinen hätätilanne – Lähin sydäniskuri
  2. Palvelut – Tarvitsen apua – Terveysneuvonta ja ensiapu – Lähin sydäniskuri
  3. Palvelut – Muut palvelut – Lähin sydäniskuri 

Muista, että sydäniskurien rekisteröinti ja hallinnointi tapahtuu edelleen defi.fi-palvelussa, josta myös löytyvät kaikki Suomen rekisteröidyt sydäniskurit. 112 Suomi -sovelluksen kautta voi tehdä vain 10 lähimmän sydäniskurin paikannuksen. 

Edistetään yhdessä palvelun tunnettuutta 

Meillä on tärkeä tehtävä kannustaa ihmisiä lataamaan 112 Suomi -sovellus sekä mahdollisuuksien mukaan opastaa, miten lähimmät sydäniskurit sieltä löytyvätKerro ihmisille 112 Suomi -sovelluksesta, pyydä heitä lataamaan tai päivittämään se sekä tutustumaan sovelluksen uuteen sydäniskureiden paikannusominaisuuteen 

Muista kuitenkin noudattaa ajantasaisia ohjeita ihmiskontaktien ottamisessa. Vinkkaa ja opasta muita palvelun käyttöön koronaturvallisesti. 


Lähde sydäniskurikävelylle – yksin tai yhdessä  

Vinkki: Lähde sydäniskurikävelylle. Loistava tapa harrastaa hyötyliikuntaa on ulkoilla matkapuhelimen ja 112 Suomi –sovelluksen kanssa. Poimi 112 Suomi -sovelluksesta kymmenen sinua lähimpänä sijaitsevaa sydäniskuria ja käy bongaamassa ne kaikki. Liikunnan lisäksi jätät muistiisi sinua lähellä olevien sydäniskurien sijainnit.  

Voit myös pyrkiä bongaamaan sydäniskureitajotka eivät löydy defi.fi:n tiedoista. Mikäli löydät palveluun rekisteröimättömän laitteen ilmoita siitä meille osoitteeseen bongaadefi@sydan.fi. Sydänliitto pyytää sydäniskurin omistajaa lisäämään laitteen rekisteriin. 

Olethan jo tutustunut sydäniskurien kampanjasivustoon sydan.fi:ssä?

Kampanjasivustolle

 

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut