Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2020 / Tee joulukorttitilaus ja lue Sydänkaupan kuulumiset

Iloista joulun odotusta Sydänkaupasta!

Nyt on mainio hetki kaivaa esiin kesäkuussa postitettu joulukortti-esite, ja tehdä yhdistyksenne korttitilaus. Joulukortit ovat saapuneet varastoomme ja laitamme tilaukset matkaan saapumisjärjestyksessä. Jos teidän yhdistykselle ei tullut joulukorttiesitettä, ota yhteyttä ja laitamme uuden postiin. Viime viikolla laitoimme esitteen kaikille sähköisesti.

Sydänliiton joulukorttien tilauksen teet vaivattomasti verkkokaupassamme sydankauppa.fi tai sähköpostitse tilaukset@sydanliitto.fi. Tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä kortteja on rajoitettu määrä.

 

Odotettu Tyyni-adressi nyt tilattavissa

Olemme vihdoin saaneet myös odotetun Tyyni-adressin valikoimiimme, ja se on lisätty Paletin adressikauppaan. Laitamme jälkitilaukset mahdollisimman pian matkaan. Viimeisimmässä Sydän-lehdessä oli meidän adressi-ilmoitus, joka toivottavasti on lisännyt teidän adressien myyntiä.

Ruotsinkieliset potilasoppaat päivitetty

Olemme päivittäneet ruotsinkieliset potilasoppaat, ja olemme saaneet uudet painokset varastoon. Kaikki potilasoppaat on nyt saatavilla myös digioppaina. Kuluttajille paperisen oppaan hinta on 5 euroa ja digioppaan 3,55 euroa. Olemme markkinoineet digioppaita kätevänä työvälineenä myös terveydenhuollon ammattilaisille. 

 

Ostoksille Sydänkauppaan

 

Lisätietoa:

Sydänkauppa

tilaukset@sydanliitto.fi

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut