Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista kesäkuu 2021 / Sydänkaupan kuulumisia kesälle 2021

Sydänkaupan kuulumisia kesälle 2021

Kangasmaskeja voi nyt tilata pienemmissä erissä. Tee tarvittavat materiaalitilaukset kesäksi viimeistään 30.6., sillä Sydänkauppa on kiinni heinäkuun. Toimitamme vielä ennen kesätaukoa kaikille yhdistyksille joulukorttiesitteen syksyä varten.

Kangasmaskeja voi tilata nyt myös pienemmissä erisssä

Sydänlogollinen kangasmaski löytyy nyt Sydänkaupasta pienemmissä myyntierissä. Laitoimme maskit 10, 20 ja 50 kpl paketteihin, jotta ne vastaavat paremmin erikokoisten yhdistysten ja piirien tarpeita.

Logollinen kangasmaski toimii hyvin varainhankintatuotteena tai esimerkiksi jäsenten ja aktiivitoimijoiden kesämuistamisena. Maskit ovat yksittäispakattuja, joten ne on helppo antaa eteenpäin.

Aloittakaa toiminta turvallisesti kesän jälkeen ja tilatkaa jo nyt yhdistyksenne tarpeita vastaava määrä kangasmaskeja. Kesäkuun loppuun mennessä tehdyt tilaukset ehditään toimittaa ennen Sydänkaupan kesätaukoa.

Tässä vielä tiedoksenne hinnat ja myyntierät. Tilauksen voitte tehdä Sydänkaupassa.

10 kpl = 50€

20 kpl = 95€

50 kpl = 230€

Sydänkauppa on kiinni heinäkuun

Lomailemme heinäkuussa, joten Sydänkauppa on kiinni 1.-31.7.2021. Heinäkuun aikana tehdyt tilaukset toimitetaan 2.8.2021 alkaen. Jos vielä tarvitset ennen kesää materiaalia, tee tilaus viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

Joulukorttiesite postitetaan 30.6.2021

Pääsette pian tutustumaan tulevan joulun korttivalikoimaan, sillä joulukorttiesite toimitetaan teille kesäkuun lopussa yhdistyksenne osoitteeseen. Saatte sen myös sähköpostiinne.

Joulukortit ovat tilattavissa elokuusta alkaen ja toimitukset alkavat syyskuussa.

Meille on tulossa Paletin kautta kolmen kortin valikoima 2-osaisia kortteja ja näiden lisäksi Ulla Sainio kuvittaa meille neljän kortin lajitelman 1-osaisia kortteja. Ulla Sainio kuvittaa myös Sydänliiton joulukeräyksen joulukalenterin, jonka teemasta nämä joulukortit kuvitetaan.

Ota yhteyttä

Jos teillä on kysymyksiä tuotteista tai tilaamisesta, olethan yhteydessä: tilaukset@sydanliitto.fi

Mukavaa kesää kaikille meiltä Sydänkaupasta!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut