Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista maaliskuu 2021 / Tutustu Sydänkaupan uusiin tuotteisiin. Nyt valikoimassa mm. kangasmaskit.

Logollinen kangasmaski

Logollinen kangasmaski ja niihin kuuluvat erilliset filtterit ovat nyt myynnissä Sydänkaupassa. Maskeja on saatavilla heti varastosta, joten ne ehtivät hyvin vaikka Sydänviikoksi perille.

Maski on 100% polyesteria ja valmistettu 3-kerroksisesta kankaasta. Antibakteerikäsiteltyn maskin voi pestä 90 asteessa. Maskissa on filtteritasku, johon voi ostaa erillisen filtterin antamaan lisäsuojaa. Yksilöllisesti muotoiltu nenäsilta ja säädettävät kumilenkit korvien takana saavat maskin pysymään paremmin kasvoilla ja leuan alla. Mustassa maskissa on painettu, punainen sydän-logo vasemmalla puolella. Tuote on yksittäispakattu.

Tilaa yhdistyksenne omiin tarpeisiin tai varainhankintatuotteeksi. Tilauserä on 50 kpl.

Tilaa kangasmakeja

Uusi onnitteluadressi

Sydänkaupan adressimallistoon on tullut uusi onnitteluadressi. Aiempi onnitteluadressi on loppunut ja sen tilalle on tullut Paletilta tämä kuvassa näkyvä uusi malli.

Suruadresseista Valkoiset kukat -adressin suomenkielinen versio loppunut, mutta ruotsinkielistä on vielä vähän jäljellä. Näiden tilalle on Paletilta tulossa uusi adressimalli, mutta se ei ole vielä tilattavissa. Ilmoitamme heti, kun saamme uuden adressin valikoimiimme.

Adressitilaukset tehdään tuttuun tapaan Paletilta.

Tilaa adresseja

Sydänranneke tulossa valikoimaan

Kultakeskus on suunnitellut meille uuden rannekkeen, johon on kaiverrettu teksti sydänsairaus. Tuotteessa on hopeinen laatta ja sileä musta nahkaranneke, jota on saatavilla kahta eri leveyttä. Ranneke on samanlainen kellon rannekkeen kanssa eli helposti säädettävä ja myös vaihdettavissa kellon rannekkeen tavoin. Tuote on tulossa valikoimiin lähiaikoina. Toivottavasti saamme jo kesäajalle tehtyä siitä ensimmäiset tilaukset. Laitamme erillisen kyselyn tilausmääristä, kun tuotteen saatavuustiedot vahvistuvat.

Muista myös muut varainhankintatuotteet! Esimerkiksi Sydän-pinssejä on vielä jäljellä.

Ostoksille Sydänkauppaan

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut