Hyppää sisältöön

Sydänliiton kurssitarjonta syksylle

Sydänliiton kurssit sopivat kaikille sydänsairauksiin sairastuneille. Myös harvinaisia sydänsairauksia ja sydänsiirtoa odottaville järjestetään kursseja.

Sydänliiton kursseilla käsitellään sydänsairauteen, sairastumiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Ryhmämuotoisilla kursseilla pääset tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta.

Osalle kursseja voit hakea hakea läheisesi kanssa, osalle otetaan vain sairastuneita. Tarjolla on joitakin verkkokursseja. Voit mielellään linkata kursseista omille sydänsairaille tutuillesi, jotka kaipaavat tukea, taitoa ja toivoa arkeensa. Kaikki kurssit ovat maksuttomia.

Kurssikalenteri näyttää ajantasaisen tilanteen tarjolla olevista kursseista, sitä kannattaa seurata. Syksyn kurssitarjontaa päivitetään säännöllisesti.

Sydänliitto järjestää kohdennetusti maksuttomia sydänkursseja myös vähävaraisille henkilöille. Kurssit järjestetään luonnonkauniissa ympäristössä Hotelli Nuuksiossa. Kurssilla pääsee kokeilemaan sydänterveellisiä liikkumismuotoja, kokkailemaan keittiömestarin opastamana sydänterveellistä ruokaa ja kuulee erilaisista keinoista hyvinvoinnin tueksi. Olisitko itse tulossa mukaan vai voisitko kenties vinkata kurssista eteenpäin tuttavallesi tai läheisellesi? Hakemukset 19.-21.9.2022 sydänkurssille 18.8. mennessä ja 1.-3.11.2022 sydänkurssille 4.10. mennessä. Katso kurssien tarkempi ohjelma ja lue lisää täältä.

 

Lue seuraavaksi